Ciorba de porc cu zeama de varza
Ingrediente:
400 g oase de porc 1 ardei 1 morcov 1 ceapa 3 rosii patrunjel 300 ml zeama de varza ulei sare
Mod de preparare:
Ciorba se prepara spaland si tocand legumele, mai intai, apoi le punem la calit, in putin ulei. Cand s-au innabusit, trecem legumele, intr-o oala mai mare in care am pus deja la fiert oasele de porc. Acoperim oala si lasam focul mic. Cand ciorba este aproape gata, punem si rosiile maruntite. Turnam zeama de varza si mai fierbem 5 minute. La final, presaram patrunjelul si oprim focul. Se serveste fierbinte, cu ardei iute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba din zeama de varza
Legumele si zarzavatul se spala si se toaca marunt. Intr-o oala incapatoare punem apa la fiert cu putina sare, iar cand ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de oase de porc
Coastele le curatam si le punem intr-o oala in care am pus la fiert apa. Lasam carnea, pana incepe sa fiarba, eliminand ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de curcan cu zeama de varza
Carnea se spala si se taie in portiile dorite. Legumele se curata si se toaca marunt. Intr-o oala, turnam apa, punem ... (mai mult)
Citeste -
Varza calita
Varza alba se curata de cotoare, se stoarce bine de zeama si se taie in fasii lungi. Varza se inabusa in ulei. Se adauga... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de cartofi cu zeama de varza
Cartofii se curata si se taie in jumatati, ceapa se toaca marunt, iar cartofii si telina se taie in cubulete mici. ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba cu scarita afumata
Pentru ciorba vom curata si spala legumele, le tocam marunt si la dam la fiert intr-o oala cu 4 l de apa. Separat, ... (mai mult)
Citeste







