Ciorba cu scarita afumata

Foto - Ciorba cu scarita afumata
Complexitate: usor Timp de preparare: 65 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

2 cepe 1 ou 500 g scarita afumata 1 ardei 1 morcov 200 g taitei 150 ml suc de rosii zeama de varza leustean sare

Mod de preparare:

Pentru ciorba vom curata si spala legumele, le tocam marunt si la dam la fiert intr-o oala cu 4 l de apa. Separat, scarita afumata se oparaste in apa fiarta, apoi se scoate din oala si se portioneaza. Dupa ce a inceput sa fiarba zarzavatul, punem peste legume si scarita si lasam la fiert inca o jumatate de ora, timp in care condimentam cu sare, apoi punem teiteii impreuna cu sucul de rosii si acoperim oala. Cand e aproape gata ciorba, turnam si zeama de varza, dupa gust. Presaram leusteanul si oul batut, mai lasam sa dea de cateva ori in clocot si oprim focul. Ciorba se serveste fierbinte, impreuna cu ardei iute.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Ciorba de porc cu smantana

    Ciorba de porc cu smantana

    Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba din sira de porc

    Ciorba din sira de porc

    Pentru ciorba vom folosi o oala mai mare, pe care o umplem trei sferturi cu apa si o punem pe foc. Carnea de porc o ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de salata verde

    Ciorba de salata verde

    Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape reci, apoi se taie in fasii subtiri. Ceapa se toaca ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba cu afumatura

    Ciorba cu afumatura

    Intr-o cratita, se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu o lingura de ulei de floarea-soarelui. Intre timp, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de fasole cu costita afumata

    Ciorba de fasole cu costita afumata

    Fasolea se tine in apa, cu o zi inainte, pentru a se fierbe mai repede. Astfel, fasolea inmuiata se pune la fiert cu ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de fasole in paine

    Ciorba de fasole in paine

    Boabele de fasole ce au stat la inmuiat, se pun la fiert, apoi se scurg din prima apa si se pun din nou la fiert in a ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))