Ciorba cu afumatura

Foto - Ciorba cu afumatura
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

500 g carne de porc afumata cu os 2 morcovi 1 ardei gras 2 galbenusuri 5 linguri bulion 100 g telina 2 linguri smantana 1 ceapa 1 lingura ulei floarea-soarelui patrunjel

Mod de preparare:

Intr-o cratita, se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu o lingura de ulei de floarea-soarelui. Intre timp, se toaca toate legumele si se adauga in tigaie. Dupa cateva minute, se adauga apa, putina sare si se lasa sa fiarba. Apoi, se adauga carnea de porc si se mai lasa la fiert 40 de minute, la foc moderat. Intr-un castron mic, se pun galbenusurile impreuna cu smantana, bulionul si se amesteca bine. Apoi, se adauga un polonic de ciorba, se amesteca, se toarna in ciorba si se presara patrunjel.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Ciorba de salata cu afumatura

    Ciorba de salata cu afumatura

    Mai intai se curata, se spala si se toaca marunt legumele si zarzavatul. Afumatura se taie in cubulete, apoi se pune ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de varza cu afumatura

    Ciorba de varza cu afumatura

    Afumatura se opareste cam 15 minute, apoi se da in apa rece pentru a indeparta spuma formata deasupra. Folosim o oala ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de fasole cu afumatura

    Ciorba de fasole cu afumatura

    Se pregateste fasolea, lasand-o la inmuiat cu 3-4 ore inainte de a fi gatita. Fasolea, dupa ce a stat in apa, se pune la... (mai mult)

    Citeste
  • Luscos de varza

    Luscos de varza

    Legumele se curata si se toaca marunt. Varza se toaca fasii, iar sunca afumata se taie in cubulete. Intr-o oala, calim ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de fasole in paine

    Ciorba de fasole in paine

    Boabele de fasole ce au stat la inmuiat, se pun la fiert, apoi se scurg din prima apa si se pun din nou la fiert in a ... (mai mult)

    Citeste
  • Sarmale cu varza acra

    Sarmale cu varza acra

    Varza se desface in foi si se pregatesc foile mai mari pentru a forma sarmalele. Restul foilor le vom toca fasii. Ceapa ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))