Sarmale cu varza acra

Foto - Sarmale cu varza acra
Complexitate: usor Timp de preparare: 120 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

500 g carne tocata de porc 150 g afumatura de porc 1 varza acra 40 g orez 2 cepe 40 ml bulion sare piper

Mod de preparare:

Varza se desface in foi si se pregatesc foile mai mari pentru a forma sarmalele. Restul foilor le vom toca fasii. Ceapa se curata si se toaca, apoi se caleste in ulei, pana devine transparenta. Punem intr-un vas carnea de porc, orezul spalat, ceapa calita si condimente si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Din aceasta, vom forma sarmalele, impaturindu-le in foile de varza acra, apoi asezam sarmalele intr-o oala mai mare, pe care am tapatat-o cu un strat de varza tocata, punem printre ele si bucati de afumatura, turnam bulionul peste sarmale si punem oala la fiert. Vom tine sarmalele pe foc mic, timp de cel putin o ora jumate.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Sarmale in foi de varza

    Sarmale in foi de varza

    Se iau 3 cepe se taie felii si se inabusa in 50ml de ulei, iar restul cepelor se toaca marunt. Carnea de porc se taie ... (mai mult)

    Citeste
  • Sarmale ardelenesti

    Sarmale ardelenesti

    Mai intai pregatim foile de varza, alegandu-le pe cele bune de folosit la umplut, restul tocandu-le pentru a le cali. ... (mai mult)

    Citeste
  • Gasca salbatica la cuptor

    Gasca salbatica la cuptor

    Se curata gasca si se tine la bait 24 de ore. Se scoate, se zvanta putin, i se pune inauntru o bucatica de slanina ... (mai mult)

    Citeste
  • Placinta cu varza acra

    Placinta cu varza acra

    Varza se clateste in apa, pentru a mai reduce din sarea continuta, apoi se taie in fasii subtiri. Intr-o tigaie incingem... (mai mult)

    Citeste
  • Sarmale cu varza dulce

    Sarmale cu varza dulce

    Mai intai se opareste varza in apa cu sare, apoi se desfac foile, oprind foile cele mai mari si mai bune de a fi ... (mai mult)

    Citeste
  • Sarmale cu ciuperci

    Sarmale cu ciuperci

    Ceapa, ciupercile, morcovii, mararul si o varza se toc marunt. Pregatim si foile de varza in care vom impaturii ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))