Sarmale cu ciuperci
Ingrediente:
1 kg ciuperci 200 g de orez 100 ml ulei 100 g pasta de tomate 2 verze murate 4 cepe 2 morcovi marar sare piper
Mod de preparare:
Ceapa, ciupercile, morcovii, mararul si o varza se toc marunt. Pregatim si foile de varza in care vom impaturii sarmalele. Intr-o tigaie in care am incins uleiul calim ceapa, apoi morcovii, si ciupercile. Peste ele adaugam orezul si mararul tocat. Cand amestecul este gata, formam sarmalutele, impaturindu-le in foile de varza pregatite. Folosim o cratita adanca in care asezam varza tocata, apoi sarmalutele, iar deasupra turnam bulionul. Sarmalutele se lasa la fiert cam 90 de minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sarmale in foi de varza
Se iau 3 cepe se taie felii si se inabusa in 50ml de ulei, iar restul cepelor se toaca marunt. Carnea de porc se taie ... (mai mult)
Citeste -
Sarmale de post
Mai intai, intr-o oala punem apa la fiert, pentru a fierbe soia granulata, iar dupa ce da in clocot se opreste focul, se... (mai mult)
Citeste -
Sarmale cu varza acra
Varza se desface in foi si se pregatesc foile mai mari pentru a forma sarmalele. Restul foilor le vom toca fasii. Ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Sarmale cu varza dulce
Mai intai se opareste varza in apa cu sare, apoi se desfac foile, oprind foile cele mai mari si mai bune de a fi ... (mai mult)
Citeste -
Sarmale ardelenesti
Mai intai pregatim foile de varza, alegandu-le pe cele bune de folosit la umplut, restul tocandu-le pentru a le cali. ... (mai mult)
Citeste







