Preparare din ciuperci
Mancare din ciuperci champignon
Publicata miercuri, 11 februarie 2015, 09:55Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei de masline, iar cand devine transparenta, se adauga si cubuletele de piept de pui. Cat timp se rumenesc bucatelele de carne, se spala ciupercile si ... (mai mult)
CitesteCiuperci umplute cu cascaval
Publicata joi, 5 februarie 2015, 10:36Ciupercile se spala si li se indeparteaza coditele. Separat, intr-un bol se sparge oul si se bate bine cu un praf de sare si piper, peste ou se adauga cascavalul taiat in cubulete cat mai mici, apoi ... (mai mult)
CitesteCiuperci umplute cu pui
Publicata joi, 5 februarie 2015, 10:32Mai intai se spala ciupercile, li se indeparteaza coditele si se scurg bine de apa, iar pieptul de pui se taie in cubulete mici. Ceapa, coditele de la ciuperci si patrunjelul se toaca fin, iar rosiile... (mai mult)
CitesteTocanita de galbiori
Publicata luni, 28 iulie 2014, 15:40Galbiorii se spala si se taie in felii, usturoiul se piseaza, iar ardeiul se toaca marunt, la fel si patrunjelul. Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline si se porneste focul, se adauga usutroiul ... (mai mult)
CitesteCiuperci umplute cu legume
Publicata marti, 8 iulie 2014, 09:29Ciupercile se spala si se scurg bine de apa. Legumele se curata si se toaca marunt, iar cartoful se da pe razatoare. Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se calesc pe rand ceapa, ardeiul, cartoful ... (mai mult)
CitesteCiuperci umplute cu ficatei
Publicata marti, 8 iulie 2014, 09:17Ficateii de pui se spala bine si se scurg de apa, apoi se pun la calit intr-o tigaie cu unt. Cand s-au rumenit, se scot din tigaie si se toaca marunt. Coditele ciupercilor se toaca impreuna cu cepele ... (mai mult)
CitesteCiuperci la tigaie
Publicata marti, 4 martie 2014, 12:40Mai intai spalam ciupercile si le feliem, ceapa o tocam marunt, la fel si patrunjelul. Intr-o tigaie incingem putin ulei si punem ceapa la calit. Cand a devenit transparenta, peste ceapa, adaugam si ... (mai mult)
CitesteEscalop cu ciuperci
Publicata vineri, 13 decembrie 2013, 10:36Ciupercile le curatam si le spalam bine, apoi le feliem. Intr-o tigaie punem ulei la incins si calim ciupercile. Peste ele adaugam usturoiul pisat si mararul verde, condimentam cu sare si piper si ... (mai mult)
CitesteOrez cu hribi
Publicata vineri, 6 decembrie 2013, 10:04Hribii se curata si se spala foarte bine, apoi se taie felii. Ceapa se toaca si ea marunt si o calim in ulei. Peste ceapa adaugam si hribii tocati si se fierb. Orezul se spala si se adauga si el in ... (mai mult)
CitesteSarmale cu ciuperci
Publicata luni, 25 noiembrie 2013, 14:27Ceapa, ciupercile, morcovii, mararul si o varza se toc marunt. Pregatim si foile de varza in care vom impaturii sarmalele. Intr-o tigaie in care am incins uleiul calim ceapa, apoi morcovii, si ... (mai mult)
CitesteFlan cu ciuperci
Publicata miercuri, 20 noiembrie 2013, 11:54Intr-o tigaie topim untul si calim in el ciupercile ce au fost spalate si taiate in felii. Intr-un bol, batem ouale cu putina sare, adaugam faina, laptele si piperul si amestecam bine, apoi adaugam si... (mai mult)
CitesteCiuperci pleurotus pane
Publicata duminica, 10 noiembrie 2013, 09:43Ciupercile se spala bine si le punem la fiert in apa fierbinte cu putina sare, cam 10 minute. Cand s-au facut, le scoatem din apa si le scurgem bine, apoi le condimentam cu sare si piper. Separat, ... (mai mult)
CitesteCiuperci pane
Publicata sambata, 9 noiembrie 2013, 09:50Ciupercile se spala si li se indeparteaza cotoarele, apoi se pun intr-o oala, la fiert, doar cat sa se inmaoie putin. Se scot apoi din oala si se lasa la scurs. Separat, cele patru oua se bat bine cu ... (mai mult)
CitesteCiuperci la cuptor
Publicata sambata, 9 noiembrie 2013, 09:41Ciupercile mai mari, se spala, se lasa la scurs si li se indeparteaza coditele. Coditele, ceapa si patrunjelul se toaca marunt, apoi se pun la calit impreuna, peste care presaram sare si piper. Cand ... (mai mult)
CitesteGhebe cu usturoi
Publicata vineri, 25 octombrie 2013, 08:55Fierbem ghebele in 200 ml apa, iar cand au inceput sa se faca, se adauga ceapa care a fost tocata marunt. Peste ghebe, cand ceapa s-a rumenit, se vor pune si bucatile de bacon si se lasa la rumenit ... (mai mult)
Citeste




















