Ciuperci la cuptor
Ingrediente:
1 kg ciuperci 1 ceapa patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Ciupercile mai mari, se spala, se lasa la scurs si li se indeparteaza coditele. Coditele, ceapa si patrunjelul se toaca marunt, apoi se pun la calit impreuna, peste care presaram sare si piper. Cand s-au facut, vom umple ciupercile pe rand cu amestecul de ceapa. Cand le-am umplut pe toate, le asezam pe tava si le dam la cuptor. In 20 de minute sunt numai bune pentru servit.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute la cuptor
Ciupercile tinere, cu palaria incomplet desfacuta, se pun intr-o tava unsa cu unt, cu lamele in sus. Separat, se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu carne
Se aleg ciuperci tinere, cu palaria incomplet desfacuta, potrivit de mari, se separa palariile de picioare. Picioarele ... (mai mult)
Citeste -
Strudel cu ciuperci
Ciupercile spalate si taiate in cuburi, se calesc in ulei incins, impreuna cu 2 catei de usturoi taiati marunt. Intr-un ... (mai mult)
Citeste -
Cotlet de porc la cuptor cu ciuperci
Ciupercile se taie in felii si se fierb 10 minute in apa cu putina sare. Se scot cu spumiera si se pun intr-un castron. ... (mai mult)
Citeste