Ciuperci umplute la cuptor
Ingrediente:
20-30 palarii de ciuperci 2 oua 2 linguri unt sau ulei marar piper sare
Mod de preparare:
Ciupercile tinere, cu palaria incomplet desfacuta, se pun intr-o tava unsa cu unt, cu lamele in sus. Separat, se toaca marunt picioarele ciupercilor, se amesteca cu ouale, untul, mararul, sarea si piperul. Cu acest amestec se umplu ciupercile si se dau la cuptor 30 minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciuperci umplute cu cascaval
Ciupercile se spala si li se indeparteaza coditele. Separat, intr-un bol se sparge oul si se bate bine cu un praf de ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu carne
Se aleg ciuperci tinere, cu palaria incomplet desfacuta, potrivit de mari, se separa palariile de picioare. Picioarele ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu ciuperci
Vinetele se spala, se taie cozile si se oparesc 5 minute in apa clocotita. Se scot, se racesc, se tin 15 minute sub ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu branza
Palariile ciupercilor, spalate si scurse se pun intr-o cratita cu putin unt si se lasa pane se inmoaie. Picioarele ... (mai mult)
Citeste -
Strudel cu ciuperci
Ciupercile spalate si taiate in cuburi, se calesc in ulei incins, impreuna cu 2 catei de usturoi taiati marunt. Intr-un ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu pui
Mai intai se spala ciupercile, li se indeparteaza coditele si se scurg bine de apa, iar pieptul de pui se taie in ... (mai mult)
Citeste







