Ciuperci umplute cu branza
Ingrediente:
1 kg ciuperci 3 linguri unt 200 g branza marar tocat 2 oua sare
Mod de preparare:
Palariile ciupercilor, spalate si scurse se pun intr-o cratita cu putin unt si se lasa pane se inmoaie. Picioarele ciupercilor se toaca, se inabuse in unt se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca cu branza, marar, ou si sare. Cu compozitia rezultate se umplu ciupercile, deasupra se putin unt si se dau la cuptor sa se rumeneasca intr-o tava unsa cu unt. Se servesc atat calde cat si reci.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Vinete umplute cu branza
Vinetele necuratate se taie in doua in lung, se sareaza si se coc pe jumatate la cuptor si se scobesc ( miezul se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Pere umplute cu branza
Perele se spala, se scobesc usor astfel incat sa rezulte mici cupe, in care se va introduce crema de branza aromata cu ... (mai mult)
Citeste -
Rosii umplute cu branza
Rosiile se spala bine dupa care se taie capacul si se scoate miezul cu o lingurita. Branza se da prin razatoare dupa ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu cascaval
Ciupercile se spala si li se indeparteaza coditele. Separat, intr-un bol se sparge oul si se bate bine cu un praf de ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute la cuptor
Ciupercile tinere, cu palaria incomplet desfacuta, se pun intr-o tava unsa cu unt, cu lamele in sus. Separat, se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu ciuperci
Vinetele se spala, se taie cozile si se oparesc 5 minute in apa clocotita. Se scot, se racesc, se tin 15 minute sub ... (mai mult)
Citeste







