Pere umplute cu branza
Ingrediente:
10 pere 250 g crema branza 150 g dulceata de afine 40 g zahar 20 g zahar vanilat
Mod de preparare:
Perele se spala, se scobesc usor astfel incat sa rezulte mici cupe, in care se va introduce crema de branza aromata cu vanilie si zahar. Odata umplute, perele se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pentru 10 minute. Cand sunt gata, se scot pe un platou si fiecare dintre pere se va orna cu dulceata de afine, iar la final se pudreaza cu zahar .
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Vinete umplute cu branza
Vinetele necuratate se taie in doua in lung, se sareaza si se coc pe jumatate la cuptor si se scobesc ( miezul se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Dulceata de pere
Se spala perele si se curata. Se taie in bucati nu foarte mari si se pun intr-o cratita impreuna cu sucul de la o lamaie... (mai mult)
Citeste -
Compot de pere
Perele se spala, se curata de coaja si se scot semintele si se taie felii. Scortisoara se macina. Merele se fierb in 2 ... (mai mult)
Citeste -
Pere in sos de ciocolata
Perele se spala si se curata de coaja, apoi se taie in jumatati. Peste ele stoarcem zeama de lamaie, pentru a nu oxida. ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu pere
Se freaca untul cu jumatate din cantitatea de zahar. Se adauga pe rand ouale batute cu furculita, laptele batut, piureul... (mai mult)
Citeste -
Rosii umplute cu branza
Rosiile se spala bine dupa care se taie capacul si se scoate miezul cu o lingurita. Branza se da prin razatoare dupa ... (mai mult)
Citeste