Compot de pere

Foto - Compot de pere
Complexitate: usor Timp de preparare: 20 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg pere 150g zahar 10g zahar vanilat scortisoara

Mod de preparare:

Perele se spala, se curata de coaja si se scot semintele si se taie felii. Scortisoara se macina. Merele se fierb in 2 litri de apa cu zahar. Dupa fierbere, se adauga zahar vanilat si scortisoara. Se serveste rece.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Pere umplute cu branza

    Pere umplute cu branza

    Perele se spala, se scobesc usor astfel incat sa rezulte mici cupe, in care se va introduce crema de branza aromata cu ... (mai mult)

    Citeste
  • Dulceata de pere

    Dulceata de pere

    Se spala perele si se curata. Se taie in bucati nu foarte mari si se pun intr-o cratita impreuna cu sucul de la o lamaie... (mai mult)

    Citeste
  • Tarta cu pere

    Tarta cu pere

    Faina si sarea se amesteca cu uleiul si untul Intr-un castron cu furculita pana cand compozitia ia forma si marimea ... (mai mult)

    Citeste
  • Pere in sos de ciocolata

    Pere in sos de ciocolata

    Perele se spala si se curata de coaja, apoi se taie in jumatati. Peste ele stoarcem zeama de lamaie, pentru a nu oxida. ... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu pere

    Prajitura cu pere

    Se freaca untul cu jumatate din cantitatea de zahar. Se adauga pe rand ouale batute cu furculita, laptele batut, piureul... (mai mult)

    Citeste
  • Prajitura cu pere caramelizate

    Prajitura cu pere caramelizate

    Cele patru pere se spala si se taie in felii, apoi se pun intr-o cratita cu apa fierbinte si 3 linguri de zahar si se ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))