Vinete umplute cu branza
Ingrediente:
2 vinete mari 250g branza telemea amestecata cu 250g branza de vaca unt sare
Mod de preparare:
Vinetele necuratate se taie in doua in lung, se sareaza si se coc pe jumatate la cuptor si se scobesc ( miezul se toaca si se servesc separat ). Jumatatile de vinete scobite se umplu cu branza telemea amestecata cu branza de vaca, frecate bine impreuna. Se pun vinetele umplute, stropite cu unt topit, intr-o forma rezistenta la foc, unsa cu putin unt si se dau la cuptor potrivit sa se rumeneasca.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Rosii umplute cu vinete
Vinetele se coc pe gratar, apoi se curata de coaja si se toaca fin. Pasta de vinete se amesteca impreuna cu ceapa data ... (mai mult)
Citeste -
Vinete la borcan
Vinetele se coc, apoi se curata de coaja si se lasa la scurs, pentru cateva minute. Cand s-au scurs bine de apa, se taie... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu ciuperci
Vinetele se spala, se taie cozile si se oparesc 5 minute in apa clocotita. Se scot, se racesc, se tin 15 minute sub ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute
Vinetele necuratate de ciaja se taie in doua in lung, se sareaza, se lasa sub o greutate 30 minute, se sterg si se ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu legume
Legumele se curata si se spala, apoi morcovul se da pe razatoare, ceapa si ardeiul se toaca marunt, iar ciupercutele, in... (mai mult)
Citeste -
Vinete la cuptor
Se spala, se usuca si se taie vinetele in felii, nu foarte groase, apoi se pune la incalzit cuptorul la 180 de grade. Se... (mai mult)
Citeste







