Vinete umplute

Foto - Vinete umplute
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 2 voturi / pareri

Ingrediente:

2 vinete mari 1 kg rosii 3 ardei grasi rosii 1 foaie de dafin untdelemn putin zahar piper sare

Mod de preparare:

Vinetele necuratate de ciaja se taie in doua in lung, se sareaza, se lasa sub o greutate 30 minute, se sterg si se scobesc de miez. Se amesteca miezul cu 3 rosii taiate bucatele, cu ardeii taiati felii, cu sare, piper si untdelemn. Se umplu vinetele, se pun in tava si se coc la cuptor. Se servesc cu sos de rosii ( potrivit la gust cu foaie de dafin, sare, zahar si untdelemn ) sau presarate cu branza rasa.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Vinete umplute cu branza

    Vinete umplute cu branza

    Vinetele necuratate se taie in doua in lung, se sareaza si se coc pe jumatate la cuptor si se scobesc ( miezul se toaca ... (mai mult)

    Citeste
  • Rosii umplute cu vinete

    Rosii umplute cu vinete

    Vinetele se coc pe gratar, apoi se curata de coaja si se toaca fin. Pasta de vinete se amesteca impreuna cu ceapa data ... (mai mult)

    Citeste
  • Vinete la borcan

    Vinete la borcan

    Vinetele se coc, apoi se curata de coaja si se lasa la scurs, pentru cateva minute. Cand s-au scurs bine de apa, se taie... (mai mult)

    Citeste
  • Vinete umplute cu ciuperci

    Vinete umplute cu ciuperci

    Vinetele se spala, se taie cozile si se oparesc 5 minute in apa clocotita. Se scot, se racesc, se tin 15 minute sub ... (mai mult)

    Citeste
  • Vinete umplute cu legume

    Vinete umplute cu legume

    Legumele se curata si se spala, apoi morcovul se da pe razatoare, ceapa si ardeiul se toaca marunt, iar ciupercutele, in... (mai mult)

    Citeste
  • Vinete umplute cu carne

    Vinete umplute cu carne

    Vinetele spalate se taie pe lungime, in jumatati, apoi li se indeparteaza miezul cu o lingura. Separat, se toaca ceapa ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))