Vinete la borcan

Foto - Vinete la borcan
Complexitate: usor Timp de preparare: 200 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

6 kg vinete 80 ml ulei 5 aspirine

Mod de preparare:

Vinetele se coc, apoi se curata de coaja si se lasa la scurs, pentru cateva minute. Cand s-au scurs bine de apa, se taie in fasii groase si se aseaza in borcanele de sticla. In fiecare borcan cu vinete se pune cate o pastila de aspirina si se toarna o lingura de ulei. Borcanele, odata umplute se sigileaza bine si se pun la sterilizat, in apa fiarta. Dupa 50 de minute, se scot, se sterg bine si se depoziteaza in camara.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Rosii umplute cu vinete

    Rosii umplute cu vinete

    Vinetele se coc pe gratar, apoi se curata de coaja si se toaca fin. Pasta de vinete se amesteca impreuna cu ceapa data ... (mai mult)

    Citeste
  • Drob de vinete

    Drob de vinete

    Se spala si se curata vinetele. Apoi, se taie in bucati mici, se adauga sare peste ele si se lasa deoparte sa se scurga ... (mai mult)

    Citeste
  • Vinete umplute cu branza

    Vinete umplute cu branza

    Vinetele necuratate se taie in doua in lung, se sareaza si se coc pe jumatate la cuptor si se scobesc ( miezul se toaca ... (mai mult)

    Citeste
  • Lutica cu rosii

    Lutica cu rosii

    Vinetele se coc si se curata asemanator ca pentru salata de vinete, apoi se toaca marunt sau se paseaza cu ajutorul unui... (mai mult)

    Citeste
  • Salata de vinete

    Salata de vinete

    Vinetele se coc, se lasa sa se scurga de zeama si se toaca. Ceapa se rade fin. Vinetele se amesteca cu maioneza si cu ... (mai mult)

    Citeste
  • Vinete la cuptor

    Vinete la cuptor

    Se spala, se usuca si se taie vinetele in felii, nu foarte groase, apoi se pune la incalzit cuptorul la 180 de grade. Se... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))