Lutica cu rosii
Ingrediente:
8 rosii 3 vinete 3 catei de usturoi ulei sare
Mod de preparare:
Vinetele se coc si se curata asemanator ca pentru salata de vinete, apoi se toaca marunt sau se paseaza cu ajutorul unui blender. Separat, se coc rosiile si se decojesc, apoi se pun intr-un blender, peste ele se adauga si cateii de usturoi si se paseaza bine, apoi se adauga peste vinete. Se amesteca totul bine, se adauga treptat si uleiul, se presara sare, dupa gust si e gata. Se serveste simpla sau ca si garnitura.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de rosii
Rosiile se taie felii, mararul verde se toaca marunt. Feliile de rosii se aseaza in salatiera. La servire se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Tartine cu icre rosii
Mai intai feliem painea in felii subtiri. Pe fiecare felie de paine vom intinde un strat subtire de unt, apoi presaram ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute
Vinetele necuratate de ciaja se taie in doua in lung, se sareaza, se lasa sub o greutate 30 minute, se sterg si se ... (mai mult)
Citeste -
Pui shanghai
Intr-o cratita, se pun pulpele de pui taiate cubulete impreuna cu 2 linguri boia de ardei, 5 rosii cherry, un varf de ... (mai mult)
Citeste -
Salata bulgareasca
Se taie ardeii fasii lungi si se prajesc intr-o tigaie cu untdelemn pana se inmoaie bine. Se adauga ouale batute, ... (mai mult)
Citeste -
Rosii umplute cu ton
Se prepara umplutura pentru rosii, amestecand toate ingredientele, se adauga sare, piper si putina zeama de lamaie si se... (mai mult)
Citeste







