Rosii umplute cu ton
Ingrediente:
8 rosii 350 g ton 30 g maioneza 20 g unt zeama de lamaie patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Se prepara umplutura pentru rosii, amestecand toate ingredientele, se adauga sare, piper si putina zeama de lamaie si se mixeaza totul. Rosiilor li se indeparteaza capacul, adica partea de unde a crescut codita si se golesc de miezul zemos, apoi se umplu pe rand cu umplutura de ton, se presara deasupra patrunjelul tocat si se pot servi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Rosii umplute cu peste
Pestele, crap sau alt peste preferat, se pune la fiert, apoi se curata de oase si se toaca. Peste carnea tocata de ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute
Vinetele necuratate de ciaja se taie in doua in lung, se sareaza, se lasa sub o greutate 30 minute, se sterg si se ... (mai mult)
Citeste -
Rosii umplute cu branza
Rosiile se spala bine dupa care se taie capacul si se scoate miezul cu o lingurita. Branza se da prin razatoare dupa ... (mai mult)
Citeste -
Rosii umplute cu orez
Rosiile se spala bine dupa care se taie capacul si se scoate miezul cu o lingurita. Ceapa, patrunjelul si mararul se ... (mai mult)
Citeste -
Pere umplute cu branza
Perele se spala, se scobesc usor astfel incat sa rezulte mici cupe, in care se va introduce crema de branza aromata cu ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu branza
Vinetele necuratate se taie in doua in lung, se sareaza si se coc pe jumatate la cuptor si se scobesc ( miezul se toaca ... (mai mult)
Citeste







