Rosii umplute cu ton

Foto - Rosii umplute cu ton
Complexitate: usor Timp de preparare: 10 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

8 rosii 350 g ton 30 g maioneza 20 g unt zeama de lamaie patrunjel sare piper

Mod de preparare:

Se prepara umplutura pentru rosii, amestecand toate ingredientele, se adauga sare, piper si putina zeama de lamaie si se mixeaza totul. Rosiilor li se indeparteaza capacul, adica partea de unde a crescut codita si se golesc de miezul zemos, apoi se umplu pe rand cu umplutura de ton, se presara deasupra patrunjelul tocat si se pot servi.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Rosii umplute cu peste

    Rosii umplute cu peste

    Pestele, crap sau alt peste preferat, se pune la fiert, apoi se curata de oase si se toaca. Peste carnea tocata de ... (mai mult)

    Citeste
  • Vinete umplute

    Vinete umplute

    Vinetele necuratate de ciaja se taie in doua in lung, se sareaza, se lasa sub o greutate 30 minute, se sterg si se ... (mai mult)

    Citeste
  • Rosii umplute cu branza

    Rosii umplute cu branza

    Rosiile se spala bine dupa care se taie capacul si se scoate miezul cu o lingurita. Branza se da prin razatoare dupa ... (mai mult)

    Citeste
  • Rosii umplute cu orez

    Rosii umplute cu orez

    Rosiile se spala bine dupa care se taie capacul si se scoate miezul cu o lingurita. Ceapa, patrunjelul si mararul se ... (mai mult)

    Citeste
  • Pere umplute cu branza

    Pere umplute cu branza

    Perele se spala, se scobesc usor astfel incat sa rezulte mici cupe, in care se va introduce crema de branza aromata cu ... (mai mult)

    Citeste
  • Vinete umplute cu branza

    Vinete umplute cu branza

    Vinetele necuratate se taie in doua in lung, se sareaza si se coc pe jumatate la cuptor si se scobesc ( miezul se toaca ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))