Rosii umplute cu peste
Ingrediente:
8 rosii 250 g peste 30 g orez ulei 1 ceapa 30 ml iaurt patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Pestele, crap sau alt peste preferat, se pune la fiert, apoi se curata de oase si se toaca. Peste carnea tocata de peste, se pun orezul spalat si ceapa ce a fost fiarta in prealabil si pasata. Se condimenteaza cu sare si piper, si se presara patrunjel verde. Amestecam si se omoigenizam compozitia. Rosiile se spala si se taie in jumatati, li se scoate miezul carnos si se umplu pe rand cu amestecul preparat. Rosiile umplute, se aseaza intr-o tava in care am turnat un amestec de ulei si miez de rosii si se lasa la cuptor cam 25 de minute. Se servesc cu iaurt deasupra.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Rosii umplute cu ton
Se prepara umplutura pentru rosii, amestecand toate ingredientele, se adauga sare, piper si putina zeama de lamaie si se... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute
Vinetele necuratate de ciaja se taie in doua in lung, se sareaza, se lasa sub o greutate 30 minute, se sterg si se ... (mai mult)
Citeste -
Rosii umplute cu branza
Rosiile se spala bine dupa care se taie capacul si se scoate miezul cu o lingurita. Branza se da prin razatoare dupa ... (mai mult)
Citeste -
Rosii umplute cu orez
Rosiile se spala bine dupa care se taie capacul si se scoate miezul cu o lingurita. Ceapa, patrunjelul si mararul se ... (mai mult)
Citeste -
Pere umplute cu branza
Perele se spala, se scobesc usor astfel incat sa rezulte mici cupe, in care se va introduce crema de branza aromata cu ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu branza
Vinetele necuratate se taie in doua in lung, se sareaza si se coc pe jumatate la cuptor si se scobesc ( miezul se toaca ... (mai mult)
Citeste







