Mancaruri din legume

Musaca de legume

Musaca de legume

Publicata luni, 22 iunie 2015, 11:32
Timp de gatire: 65 minute Complexitate: Usor

Legumele se spala si se curata bine. Conopida se rupe in bucatele, apoi se fierbe, cam 25 de minute.Cand a fiert suficient se scurge bine din apa si se paseaza cu ajutorul unui blender. Dovleceii se ... (mai mult)

Citeste
Pilaf cu mazare

Pilaf cu mazare

Publicata marti, 24 martie 2015, 11:15
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Intr-o tigaie se toarna 3 linguri de ulei, iar cand s-a incins, se adauga ceapa tocata marunt si se caleste. Cand devine trasnparenta, se pun mazarea si usturoiul pisat si se mai tin la innabusit inca... (mai mult)

Citeste
Pilaf cu legume

Pilaf cu legume

Publicata marti, 24 martie 2015, 10:43
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Orezul se spala bine, in ape succesive, iar legumele se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie se incing 2 linguri de ulei de masline si se calesc mai intai ceapa, apoi restul de legume, iar cand ... (mai mult)

Citeste
Tocanita de vinete

Tocanita de vinete

Publicata vineri, 22 august 2014, 10:24
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Mai intai se spala si se curata toate legumele. Vinetele se taie in felii subtiri, iar ardeiii, cartofii, ceapa si rosiile se taie in cubulete mici. Intr-o tigaie se pun la incins cam 60 ml de ulei in... (mai mult)

Citeste
Fasole facaluita

Fasole facaluita

Publicata joi, 21 august 2014, 09:36
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Usor

Fasolea se alege, se spala si se pune la fiert. Cand e gata se scurge bine de apa si se pune intr-un bol, peste ea se adauga usturoiul, sare, cimbru si se paseaza. Separat, intr-o tigaie cu putin ulei... (mai mult)

Citeste
Mancare de vinete cu rosii

Mancare de vinete cu rosii

Publicata duminica, 17 august 2014, 08:00
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Mai intai se pregatesc legumele pentru gatit, astfel, vinetele si ardeii se coc si se curata de coaja, apoi se taie in fasii, rosiile se spala si se curata de coaja, apoi se taie in felii, iar ceapa ... (mai mult)

Citeste
Ardei umpluti cu sos de rosii

Ardei umpluti cu sos de rosii

Publicata duminica, 17 august 2014, 07:55
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Legumele se spala bine, apoi, se dau pe razatoare. Astfel, legumele rase se adauga peste carnea de pui si se amesteca. Se pune si orezul spalat, dar si oul si verdeata tocata marunt. Toate acestea se ... (mai mult)

Citeste
Piperchi targasiti

Piperchi targasiti

Publicata luni, 28 iulie 2014, 15:30
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Mai intai ardeii spalati se taie julien, apoi, intr-o tigae se incinge uleiul si se calesc, la foc mic. Cand acestia incep sa se inmoaie, peste ei se adauga rosiile tocate si decojite si se fierb timp... (mai mult)

Citeste
Pastai cu cartofi

Pastai cu cartofi

Publicata sambata, 19 iulie 2014, 10:56
Timp de gatire: 65 minute Complexitate: Usor

Fasolea si cartofii se spala si respectiv se curata, apoi cartofii se taie in cubulete, iar fasolea se rupe in bucati mai mici. Intr-o oala mai incapatoare se pun cuburile de catofi si fasolea, iar ... (mai mult)

Citeste
Pastai scazute

Pastai scazute

Publicata sambata, 19 iulie 2014, 10:50
Timp de gatire: 65 minute Complexitate: Usor

Fasolea se spala si se curata de extremitati, apoi se rupe in bucati mai mici. Ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se piseaza, apoi se pun impreuna la calit, in ulei incins. Cand incepe sa devina ... (mai mult)

Citeste
Pastai prajite

Pastai prajite

Publicata sambata, 19 iulie 2014, 10:40
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Fasolea se spala si se scurge bine de apa, apoi se da la fiert, in apa cu putina sare. Se va tine in apa, doar cat sa inceapa sa se patrunda, apoi se scoate din apa se lasa la scurs, apoi se transfera... (mai mult)

Citeste
Musaca de vinete si cartofi

Musaca de vinete si cartofi

Publicata vineri, 18 iulie 2014, 12:21
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Cartofii se curata de coaja si se taie in felii, la fel si vinetele, apoi se rumenesc in ulei, intr-o tigaie. Ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit, peste ea se adauga carnea tocata si se ... (mai mult)

Citeste
Vinete si dovlecei la cuptor

Vinete si dovlecei la cuptor

Publicata vineri, 18 iulie 2014, 11:56
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Vinetele, dovleceii si rosia se spala bine si se taie in felii mai subtiri. Separat, intr-un bol se pun condimentele, pesmetul, patrunjelul verde tocat marunt, 3 linguri de ulei si bulionul si se ... (mai mult)

Citeste
Dovlecel scazut

Dovlecel scazut

Publicata miercuri, 11 iunie 2014, 08:15
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Legumele se spala si se toaca marunt, iar carnea de pui se taie in cubulete. Intr-o cratita se toarna cam 3 linguri de ulei si se caleste ceapa, apoi se adauga si carnea si se lasa pe foc, pana cand ... (mai mult)

Citeste
Tocanita de mazare

Tocanita de mazare

Publicata marti, 6 mai 2014, 12:01
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Ceapa se curata si se toaca marunt, la fel procedam si cu usturoiul, pe care il pisam fin si le punem impreuna la calit, intr-o tigaie cu ulei incins. Cand ceapa devine trasparenta, adaugam mazarea si... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))