Fasole facaluita
Ingrediente:
600 g fasole 3 cepe 80 ml pasta de tomate ulei 1 catel usturoi cimbru marar sare
Mod de preparare:
Fasolea se alege, se spala si se pune la fiert. Cand e gata se scurge bine de apa si se pune intr-un bol, peste ea se adauga usturoiul, sare, cimbru si se paseaza. Separat, intr-o tigaie cu putin ulei se caleste ceapa tocata marunt, iar cand devine rumena se adauga si pasta de tomate si se mai tine pe foc inca 2 minute. La final, se toarna sosul peste pasta de fasole, se amesteca si se presara mararul tocat deasupra. Se serveste cu paine prajita si salata de varza.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de fasole boabe
Se lasa peste noapte timp de 12 ore boabele de fasole in apa sarata si apoi se pun la fiert timp de 10 minute in oala ... (mai mult)
Citeste -
Fasole scazuta
Fasolea se va spala bine si se va lasa la inmuiat cu o zi inainte. A doua zi, cand vom incepe sa gatim, punem fasolea ... (mai mult)
Citeste -
Fasole verde sote
Daca se foloseste fasole verde conservata, se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Icre de fasole
Fasolea se alege, se spala si se pune la fiert, cam 90 minute. Odata cu fasolea se adauga si pastarnacul curatat si se ... (mai mult)
Citeste -
Salata de fasole verde
Mai intai se spala fasolea si ii se indeparteaza extremitatile, se rupe in bucati mai mari si se pune la fiert, in apa ... (mai mult)
Citeste -
Tort de fasole
Fasolea se fierbe bine, apoi se scurge de apa si se paseaza. Piureul de fasole se amesteca impreuna cu galbenusurile ... (mai mult)
Citeste