Salata de fasole verde
Ingrediente:
1 kg fasole verde 3 catei de usturoi 20 ml otet marar verde sare piper
Mod de preparare:
Mai intai se spala fasolea si ii se indeparteaza extremitatile, se rupe in bucati mai mari si se pune la fiert, in apa cu putina sare. Cand a fiert suficient, se scurge din apa si se transfera intr-un bol, peste fasole se presara mararul verde tocat fin si usturoiul pisat. Se adauga sare, piper, dar si otet, dupa gust si un strop de ulei, apoi se amesteca totul. Inainte de a fi servita, se tine la frigider.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Fasole verde sote
Daca se foloseste fasole verde conservata, se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Salata de fasole boabe
Se lasa peste noapte timp de 12 ore boabele de fasole in apa sarata si apoi se pun la fiert timp de 10 minute in oala ... (mai mult)
Citeste -
Salata de fasole uscata
Fasolea se fierbe in apa cu sare. Apoi se scurge de apa, se pune intr-un bol, peste ea se pune si ceapa taiata rondele ... (mai mult)
Citeste -
Icre de fasole
Fasolea se alege, se spala si se pune la fiert, cam 90 minute. Odata cu fasolea se adauga si pastarnacul curatat si se ... (mai mult)
Citeste -
Salata verde cu ton
Se spala salata verde si se scurge bine de apa, apoi se taie. Intr-un bol se pune salata taiata, peste ea se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Salata mexicana
Intr-un bol, se amesteca salata verde, tocata marunt, cu rosiile taiate felii, ardeiul taiat cubulete, ceapa tocata ... (mai mult)
Citeste







