Salate
Salata de leurda
Publicata miercuri, 6 mai 2015, 09:31Uleiul de masline se toarna intr-un bol, unde se amesteca impreuna cu sucul de lamaie si putin piper negru macinat. Leurda si ceapa verde se spala si se scurg bine de apa, apoi se taie marunt si se ... (mai mult)
CitesteSalata verde cu ton
Publicata miercuri, 29 aprilie 2015, 11:27Se spala salata verde si se scurge bine de apa, apoi se taie. Intr-un bol se pune salata taiata, peste ea se adauga porumbul, tonul, ceapa tocata rondele si se amesteca. La final se se asezoneaza ... (mai mult)
CitesteSalata de creveti cu ananas
Publicata miercuri, 29 aprilie 2015, 11:18Crevetii decorticati se pun intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline si se calesc timp de 3 minute. Peste ei se presara sare si piper, iar cand sunt gata, se transfera intr-un bol, se adauga ... (mai mult)
CitesteSalata cu ansoa
Publicata luni, 27 aprilie 2015, 12:54Mai intai se pun ouale la fiert, iar salata se spala si se scurge bine de apa. Cand au fiert, ouale se decojesc si se taie in sferturi, apoi se pun in bolul de salata. Peste ele se adauga parmezanul ... (mai mult)
CitesteSalata de somon afumat
Publicata sambata, 8 noiembrie 2014, 09:10Cartofii se curata si se taie in cuburi, apoi se pun la fiert. Cand sunt gata, se scot din apa fiarta, se scurg bine si se lasa la racit. Intr-un bol mai mare se pune somonul taiat felii si ceapa ... (mai mult)
CitesteSalata de pui cu telina
Publicata luni, 27 octombrie 2014, 11:00Se fierbe mai intai, pieptul de pui, apoi se scurge bine de apa si se toaca in cubulete. Castravetii se taie in cuburi, iar telina se da pe razatoare si se stropeste cu zeama de la lamaie, pentru a ... (mai mult)
CitesteSalata de vinete cu dovlecei
Publicata duminica, 17 august 2014, 08:05Vinetele impreuna cu ardeii se coc si se curata de coaja, apoi se scurg bine de sucul lasat. Intre timp se decojesc dovleceii se taie in cuburi si se pun la fiert, cat sa se patrunda putin, apoi se ... (mai mult)
CitesteSalata de ton cu orez
Publicata marti, 29 iulie 2014, 12:54Orezul se spala bine apoi se pune la fiert. Ceapa se toaca in fasii subtiri, iar ardeiul se taie in cubulete mici si se pun impreuna intr-un bol. Peste ele se adauga tonul, porumbul, mazarea, sare si ... (mai mult)
CitesteSalata de fasole verde
Publicata luni, 21 iulie 2014, 13:27Mai intai se spala fasolea si ii se indeparteaza extremitatile, se rupe in bucati mai mari si se pune la fiert, in apa cu putina sare. Cand a fiert suficient, se scurge din apa si se transfera intr-un... (mai mult)
CitesteSalata cu somon
Publicata marti, 1 iulie 2014, 12:15Cartofii se curata si se taie in cubulete, apoi se fierb. Cand sunt gata, se scurg din apa si se pun intr-un bol, peste ei se adauga mararul tocat fin, rucolla si mazarea, apoi uleiul de masline, o ... (mai mult)
CitesteSalata de sparanghel
Publicata marti, 1 iulie 2014, 12:02Cateii de usturoi se toca marunt si se pun intr-un bol, peste acestia se pun otetul si mustarul, dar si uleiul de masline, apoi se amesteca totul, pana ce se omogenizeaza. Separat se pune pe foc o ... (mai mult)
CitesteSalata de pui cu ananas
Publicata miercuri, 30 aprilie 2014, 13:27Morcovul il spalam si il dam pe razatoare, iar feliile de ananas le taiem in cubulete. Pieptul de pui il curatam si il taiem in cubulete, apoi il punem intr-o tigaie si il rumenim, la foc mic. Adaugam... (mai mult)
CitesteSalata de naut
Publicata marti, 25 februarie 2014, 11:41Cele 2 oua le vom fierbe timp de 10 minute, apoi le taiem in cubulete. Nautul se fierbe si el timp de 25 de minute, se scurge bine de apa si se transfera intr-un bol mai incapator. Legumele le tocam ... (mai mult)
CitesteSalata de fructe de mare
Publicata marti, 17 decembrie 2013, 10:40Intr-un bol punem maslinele, castravetii taiati fasii, maioneaza, crevetii si inelele de calamar. Se condimenteaza cu sare si piper, adaugam patrunjelul verde tocat, amestecam, iar la final stoarcem ... (mai mult)
CitesteSalata nicoise
Publicata miercuri, 11 decembrie 2013, 12:11Fasolea verde se spala si se pune apoi la fiert in apa cu sare, iar cand a fiert, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. La fel procedam si cu spanacul, pe care il oparim in apa fiarta, iar ... (mai mult)
Citeste