Salate
Salata de broccoli
Publicata marti, 9 aprilie 2013, 10:09Se spala bine broccoli si se pune la fiert in apa sarata. Cand este gata se pune intr-un castron si se lasa deoparte. Se taie rosiile impreuna cu ardeiul. Apoi, se toaca ceapa. Se amesteca bine si se ... (mai mult)
CitesteSalata de ardei copti
Publicata luni, 1 aprilie 2013, 10:13Se incalzeste cuptorul si se baga, acoperiti cu staniol, ardeii spalati impreuna cu ceapa taiata si rosia curatata! Se toarna putin ulei de masline peste legume si se lasa timp de 30 de minute. Intre ... (mai mult)
CitesteSalata de rucola
Publicata luni, 1 aprilie 2013, 09:49Rucola se spala si se pune intr-un bol. Se presara cu parmezan, stafide si nuci (in caz ca nu sunt prajite, se pun in tigaia incinsa putin). Pentru sos se amesteca 4 linguri de ulei cu suc de la o ... (mai mult)
CitesteSalata de avocado
Publicata duminica, 31 martie 2013, 12:08Avocado se taie in bucati foarte mici, se pun intr-un castron si se stropeste cu sucul de la o lamaie si se lasa deoparte. Se curata rosiile, se taie in bucati mici si se lasa deoparte. Apoi, taiati ... (mai mult)
CitesteSalata de ciuperci
Publicata duminica, 31 martie 2013, 11:42Se spala bine salata verde si se taie nu in bucati foarte mici. Apoi, ciupercile se spala bine si se pun intr-o tava cu folie de aluminiu impreuna cu maioneza deasupra, se stropesc cu ulei si se baga ... (mai mult)
CitesteSalata de cartofi
Publicata duminica, 31 martie 2013, 11:27Se spala, se curata si se taie cartofii. Se pun la fiert la o temperatura scazuta pana cand se inmoaie, aproximativ 8 minute. Se lasa sa se raceasca. Intre timp, se fierb ouale (10 minute la foc ... (mai mult)
CitesteSalata de spanac
Publicata sambata, 30 martie 2013, 13:36Se spala bine frunzele de spanac, se taie sunca in fasii si se prajeste putin intr-o tigaie, la foc mic! Nu este nevoie sa adaugati ulei deoarece aceasta are grasime! Odata prajita, se scoate din ... (mai mult)
CitesteSalata de orez
Publicata joi, 28 martie 2013, 19:28Orezul se spala bine si se pune la fiert intr-un litru de apa. Dupa 20 de minute, cand orezul a fiert, se strecoara si se clateste cu apa rece. Ardeii se spala, se curata de seminte si se taie ... (mai mult)
CitesteSalata de andive cu pui
Publicata joi, 28 martie 2013, 15:54Carnea de pui se fierbe 20-25 de minute, pana se patrunde usor cu furculita. Se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. Andivele se curata de frunzele exterioare, se spala si se pun in apa rece. ... (mai mult)
CitesteSalata greceasca
Publicata joi, 28 martie 2013, 12:48Castravetii se spala si se taie felii rotunde, fine. Daca nu sunt foarte fragezi, se curata de coajasi apoi se taie. Se sareaza putin si se lasa deoparte. Ceapa se curata, se spala si se taie fin. ... (mai mult)
CitesteSalata de ton cu porumb
Publicata luni, 25 martie 2013, 12:17Scurgeti tonul de ulei, taiati ceapa cubulete si puneti-le intr-un castron peste salata verde! Adaugati porumbul si o lingura de maioneza si amestecati bine. Se condimenteaza dupa gust, daca este ... (mai mult)
CitesteSalata de creveti cu avocado
Publicata joi, 21 martie 2013, 20:34Se spala si se curata crevetii, apoi se taie in jumatati si se pun putin pe gratar sau intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline si se lasa intre 3 si 5 minute pana se inrosesc. Se pun la fiert ... (mai mult)
CitesteSalata de creveti
Publicata joi, 21 martie 2013, 20:21Crevetii se spala si se pun pe gratar sau in ulei la prajit timp de 15 minute. Cand sunt gata se curata de coaja si se stropesc cu zeama de lamaie. Se taie rosiile si ceapa si se pun intr-un castron. ... (mai mult)
CitesteSalata de scoici
Publicata duminica, 17 martie 2013, 15:19Curatati, taiati si fierbeti cartofii timp de 20 de minute. Intre timp, se taie rosiile. Pentru dressing, puneti intr-un castron ulei de masline, putin otet si mustar si se amesteca bine. Curatati ... (mai mult)
CitesteSalata de pui cu ciuperci
Publicata sambata, 16 martie 2013, 13:46Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri se amesteca cu carnea taiata marunt, maioneza, sare, zeama de lamaie.
Citeste