Fasole verde sote
Ingrediente:
1.8kg fasole verde proaspata sau 1kg conservata 100g unt marar verde sare
Mod de preparare:
Daca se foloseste fasole verde conservata, se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca marunt.
Fasolea verde proaspata se fierbe in apa cu sare. Cand fasolea este fiarta, se soteaza in unt si se adauga jumatate din cantitatea de marar verde. Se serveste cald, cu marar verde deasupra, ca garnitura.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sote de mazare
Mazarea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca marunt. Mazarea se ... (mai mult)
Citeste -
Salata de fasole verde
Mai intai se spala fasolea si ii se indeparteaza extremitatile, se rupe in bucati mai mari si se pune la fiert, in apa ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi sote
Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare, apoi se taie cuburi. Patrunjelul verde se toaca marunt. Cartofii se inabusa ... (mai mult)
Citeste -
Sote de morcovi
Morcovii se taie felii sau bastonase. Se inabusa morcovii in unt cu 100ml de apa, dupa care se adauga sare si zahar. Se ... (mai mult)
Citeste -
Chiftelute din carne de caprioara
Daca a stat in bait, carnea se spala, se sterge, se taie in bucati si se trece prin masina de tocat impreuna cu franzela... (mai mult)
Citeste -
Sote de ciuperci
Mai intai se spala ciupercile si se toaca nu foarte marunt, la fel vom proceda si cu ceapa, apoi le vom cali in untul ... (mai mult)
Citeste







