Cartofi sote
Ingrediente:
2 kg cartofi 100ml ulei patrunjel verde sare
Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare, apoi se taie cuburi. Patrunjelul verde se toaca marunt. Cartofii se inabusa in ulei cu 100ml de apa. Se adauga jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sote de morcovi
Morcovii se taie felii sau bastonase. Se inabusa morcovii in unt cu 100ml de apa, dupa care se adauga sare si zahar. Se ... (mai mult)
Citeste -
Sote de ciuperci
Mai intai se spala ciupercile si se toaca nu foarte marunt, la fel vom proceda si cu ceapa, apoi le vom cali in untul ... (mai mult)
Citeste -
Sote de mazare
Mazarea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca marunt. Mazarea se ... (mai mult)
Citeste -
Chiftelute din carne de caprioara
Daca a stat in bait, carnea se spala, se sterge, se taie in bucati si se trece prin masina de tocat impreuna cu franzela... (mai mult)
Citeste -
Sote de ficat
Ficatul se pune la fiert pentru 20 de minute. Apoi, ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, iar cand ficateii sunt ... (mai mult)
Citeste -
Fasole verde sote
Daca se foloseste fasole verde conservata, se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca ... (mai mult)
Citeste







