Sote de morcovi
Ingrediente:
1kg morcovi 100g unt 25g zahar sare
Mod de preparare:
Morcovii se taie felii sau bastonase. Se inabusa morcovii in unt cu 100ml de apa, dupa care se adauga sare si zahar. Se serveste cald. Sote de morcovi se serveste cu ficatei, cu cartofi, cu pastai si cu mazare.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sote de mazare
Mazarea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca marunt. Mazarea se ... (mai mult)
Citeste -
Sote de ciuperci
Mai intai se spala ciupercile si se toaca nu foarte marunt, la fel vom proceda si cu ceapa, apoi le vom cali in untul ... (mai mult)
Citeste -
Chiftelute din carne de caprioara
Daca a stat in bait, carnea se spala, se sterge, se taie in bucati si se trece prin masina de tocat impreuna cu franzela... (mai mult)
Citeste -
Suc de morcovi cu mere
Morcovii si merele se spala si se curata de coaja. Apoi le taiem in cuburi mai mari. Folosim un blender in care punem ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi sote
Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare, apoi se taie cuburi. Patrunjelul verde se toaca marunt. Cartofii se inabusa ... (mai mult)
Citeste -
Sote de ficat
Ficatul se pune la fiert pentru 20 de minute. Apoi, ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, iar cand ficateii sunt ... (mai mult)
Citeste







