Sote de mazare

Foto - Sote de mazare
Complexitate: usor Timp de preparare: 25 minute
3.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

900g mazare verde conservata 20g zahar 80g unt marar verde sare

Mod de preparare:

Mazarea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca marunt. Mazarea se inabusa in unt cu 100ml de apa, impreuna cu zahar si sare. Se adauga jumatate din cantitatea de marar verde. Se serveste cald, cu marar verde deasupra, ca garnitura la diferite preparate. Mazare sote se serveste si cu morcovi.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Sote de morcovi

    Sote de morcovi

    Morcovii se taie felii sau bastonase. Se inabusa morcovii in unt cu 100ml de apa, dupa care se adauga sare si zahar. Se ... (mai mult)

    Citeste
  • Sote de ciuperci

    Sote de ciuperci

    Mai intai se spala ciupercile si se toaca nu foarte marunt, la fel vom proceda si cu ceapa, apoi le vom cali in untul ... (mai mult)

    Citeste
  • Chiftelute din carne de caprioara

    Chiftelute din carne de caprioara

    Daca a stat in bait, carnea se spala, se sterge, se taie in bucati si se trece prin masina de tocat impreuna cu franzela... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu mazare

    Omleta cu mazare

    Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Mancare de mazare

    Mancare de mazare

    Intr-o cratita cu untdelemnul bine infierbantat se pun boabele mazare si rosiile curatate de pielita si seminte si ... (mai mult)

    Citeste
  • Mazare cu ciuperci

    Mazare cu ciuperci

    Mazarea se fierbe in apa cu putina sare, se scurge, inabuse in unt, se adauga zaharul, sarea si mararul tocat, putina ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))