Sote de mazare
Ingrediente:
900g mazare verde conservata 20g zahar 80g unt marar verde sare
Mod de preparare:
Mazarea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca marunt. Mazarea se inabusa in unt cu 100ml de apa, impreuna cu zahar si sare. Se adauga jumatate din cantitatea de marar verde. Se serveste cald, cu marar verde deasupra, ca garnitura la diferite preparate. Mazare sote se serveste si cu morcovi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sote de morcovi
Morcovii se taie felii sau bastonase. Se inabusa morcovii in unt cu 100ml de apa, dupa care se adauga sare si zahar. Se ... (mai mult)
Citeste -
Sote de ciuperci
Mai intai se spala ciupercile si se toaca nu foarte marunt, la fel vom proceda si cu ceapa, apoi le vom cali in untul ... (mai mult)
Citeste -
Chiftelute din carne de caprioara
Daca a stat in bait, carnea se spala, se sterge, se taie in bucati si se trece prin masina de tocat impreuna cu franzela... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu mazare
Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de mazare
Intr-o cratita cu untdelemnul bine infierbantat se pun boabele mazare si rosiile curatate de pielita si seminte si ... (mai mult)
Citeste -
Mazare cu ciuperci
Mazarea se fierbe in apa cu putina sare, se scurge, inabuse in unt, se adauga zaharul, sarea si mararul tocat, putina ... (mai mult)
Citeste







