Omleta cu mazare
Ingrediente:
3 oua 50ml ulei 200g mazare verde proaspata sau 100g mazare verde conservata sare
Mod de preparare:
Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se adauga ouale batute si sare, se amesteca si se rumenesc pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza. Se serveste fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Omleta cu branza
Ouale se bat, se amesteca apoi cu branza si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza. Se serveste... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu ciuperci
Ciupercile se taie in felii subtiri, se prajesc in ulei si peste ele se toarne ouale batute bine si se amesteca cu ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu somon
Ardeiul, ceapa si rosia se spala si se toaca marunt. La fel si patrujelul verde. Branza se da pe razatoare, iar somonul ... (mai mult)
Citeste -
Omleta la cuptor
Cele 5 oua se bat bine cu o fusculita, presarand sare, boia si piper, peste ele se adauga branza rasa, baconul taiat ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu cascaval
Intr-un bol, se bat bine ouale si se adauga cascaval ras, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Apoi, intr-o ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu dovlecei
Se bat ouale. Apoi, se curata dovlecelul, se taie felii si se condimenteaza cu sare. Intr-o tigaie, se pune putin unt si... (mai mult)
Citeste