Omleta la cuptor
Ingrediente:
5 oua 100 g de telemea 70 g bacon praz patrunjel boia iute unt sare piper
Mod de preparare:
Cele 5 oua se bat bine cu o fusculita, presarand sare, boia si piper, peste ele se adauga branza rasa, baconul taiat felii, prazul taiat in rondele si patrunjelul verde tocat fin. Se amesteca totul si se toarna intr-un vas termorezistent, uns cu putin unt, apoi se da omleta la cuptor, timp de 15 minute. Se serveste fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Omleta cu branza
Ouale se bat, se amesteca apoi cu branza si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza. Se serveste... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu ciuperci
Ciupercile se taie in felii subtiri, se prajesc in ulei si peste ele se toarne ouale batute bine si se amesteca cu ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu somon
Ardeiul, ceapa si rosia se spala si se toaca marunt. La fel si patrujelul verde. Branza se da pe razatoare, iar somonul ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu mazare
Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu cascaval
Intr-un bol, se bat bine ouale si se adauga cascaval ras, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Apoi, intr-o ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu dovlecei
Se bat ouale. Apoi, se curata dovlecelul, se taie felii si se condimenteaza cu sare. Intr-o tigaie, se pune putin unt si... (mai mult)
Citeste