Omleta la cuptor

Foto - Omleta la cuptor
Complexitate: usor Timp de preparare: 25 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

5 oua 100 g de telemea 70 g bacon praz patrunjel boia iute unt sare piper

Mod de preparare:

Cele 5 oua se bat bine cu o fusculita, presarand sare, boia si piper, peste ele se adauga branza rasa, baconul taiat felii, prazul taiat in rondele si patrunjelul verde tocat fin. Se amesteca totul si se toarna intr-un vas termorezistent, uns cu putin unt, apoi se da omleta la cuptor, timp de 15 minute. Se serveste fierbinte.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Omleta cu branza

    Omleta cu branza

    Ouale se bat, se amesteca apoi cu branza si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza. Se serveste... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu ciuperci

    Omleta cu ciuperci

    Ciupercile se taie in felii subtiri, se prajesc in ulei si peste ele se toarne ouale batute bine si se amesteca cu ... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu somon

    Omleta cu somon

    Ardeiul, ceapa si rosia se spala si se toaca marunt. La fel si patrujelul verde. Branza se da pe razatoare, iar somonul ... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu mazare

    Omleta cu mazare

    Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu cascaval

    Omleta cu cascaval

    Intr-un bol, se bat bine ouale si se adauga cascaval ras, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Apoi, intr-o ... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu dovlecei

    Omleta cu dovlecei

    Se bat ouale. Apoi, se curata dovlecelul, se taie felii si se condimenteaza cu sare. Intr-o tigaie, se pune putin unt si... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))