Omleta cu dovlecei
Ingrediente:
1 dovlecel 2 oua 20 g unt 3 linguri de lapte parmezan sare piper
Mod de preparare:
Se bat ouale. Apoi, se curata dovlecelul, se taie felii si se condimenteaza cu sare. Intr-o tigaie, se pune putin unt si se rumenesc putin feliile de dovlecel. Apoi, se aduaga ouale batute impreuna cu 3 linguri de lapte, sare si piper. Dupa ce se incorporeaza ingredientele, se intoarce si pe partea cealalta. Se presara parmezan peste omleta obtinuta si se serveste calda.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Omleta cu branza
Ouale se bat, se amesteca apoi cu branza si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza. Se serveste... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu ciuperci
Ciupercile se taie in felii subtiri, se prajesc in ulei si peste ele se toarne ouale batute bine si se amesteca cu ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu somon
Ardeiul, ceapa si rosia se spala si se toaca marunt. La fel si patrujelul verde. Branza se da pe razatoare, iar somonul ... (mai mult)
Citeste -
Omleta la cuptor
Cele 5 oua se bat bine cu o fusculita, presarand sare, boia si piper, peste ele se adauga branza rasa, baconul taiat ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu mazare
Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu cascaval
Intr-un bol, se bat bine ouale si se adauga cascaval ras, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Apoi, intr-o ... (mai mult)
Citeste