Omleta cu branza
Ingrediente:
3 oua 50ml ulei, 150g branza telemea de vaca. patrunjel
Mod de preparare:
Ouale se bat, se amesteca apoi cu branza si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza. Se serveste fierbinte cu putin patrunjel deasupra.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Omleta cu somon
Ardeiul, ceapa si rosia se spala si se toaca marunt. La fel si patrujelul verde. Branza se da pe razatoare, iar somonul ... (mai mult)
Citeste -
Omleta pufoasa
Broccoli se spala bine si se taie in bucati mici, iar branza si sunca se taie in cubulete. Intr-un bol se bat bine ouale... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu spanac
Spanacul se spala bine si se opareste pentru 2 minute in apa fiarta, apoi se scurge bine de apa si se toaca marunt. ... (mai mult)
Citeste -
Omleta la cuptor
Cele 5 oua se bat bine cu o fusculita, presarand sare, boia si piper, peste ele se adauga branza rasa, baconul taiat ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu ciuperci
Ciupercile se taie in felii subtiri, se prajesc in ulei si peste ele se toarne ouale batute bine si se amesteca cu ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu mazare
Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)
Citeste