Preparate din oua
Oua umplute cu ansoa
Publicata luni, 27 aprilie 2015, 12:57Ouale fierte tari, se decojesc si se taie in jumatati. Intr-un bol se vor pune galbenusurile oualor fierte, tonul maruntit, fileurile de ansoa, sare, piper, o lingurita de otet si doua lingurite de ... (mai mult)
CitesteOmleta cu carnati
Publicata marti, 16 decembrie 2014, 14:57Carnatii se taie in rondele si se pun la calit, intr-o tigaie cu un strop de ulei. Intre timp se sparg intr-un bol ouale si se bat bine cu sare si piper, apoi se adauga si ele peste carnatii din ... (mai mult)
CitesteOmleta cu spanac
Publicata marti, 16 decembrie 2014, 14:39Spanacul se spala bine si se opareste pentru 2 minute in apa fiarta, apoi se scurge bine de apa si se toaca marunt. Ciupercile se toaca si ele in cubulete si se pun intr-o tigaie in care s-a topit ... (mai mult)
CitesteOmleta cu somon
Publicata marti, 16 decembrie 2014, 14:27Ardeiul, ceapa si rosia se spala si se toaca marunt. La fel si patrujelul verde. Branza se da pe razatoare, iar somonul se taie in cubulete mici. Ouale se bat bine intr-un bol, impreuna cu smantana, ... (mai mult)
CitesteOmleta cu legume
Publicata marti, 16 decembrie 2014, 14:09Ceapa, mararul si ardeiul se spala bine apoi se toaca marunt. Se pune cam o lingura de ulei intr-o tigaie incinsa si se calesc legumele. Intre timp se sparg intr-un bol cele 4 oua si se bat bine, cu ... (mai mult)
CitesteOmleta pufoasa
Publicata duminica, 10 august 2014, 07:00Broccoli se spala bine si se taie in bucati mici, iar branza si sunca se taie in cubulete. Intr-un bol se bat bine ouale impreuna cu sare, piper, tarhon si cimbru, peste ele se adauga broccoli, sunca ... (mai mult)
CitesteOmleta la cuptor
Publicata duminica, 10 august 2014, 06:56Cele 5 oua se bat bine cu o fusculita, presarand sare, boia si piper, peste ele se adauga branza rasa, baconul taiat felii, prazul taiat in rondele si patrunjelul verde tocat fin. Se amesteca totul si... (mai mult)
CitesteOua benedict
Publicata joi, 13 februarie 2014, 10:33Pentru ouale benedict, pregatim mai intai sosul Hollandaise, pentru care batem bine la bain marie, galbenusurile cu putina apa, un varf de sare, piper si zeama de lamaie, pana ce obtinem o spuma. Cand... (mai mult)
CitesteOua scotiene
Publicata joi, 13 februarie 2014, 10:29Intr-un vas cu apa, vom pune 6 din cele 7 oua, la fiert. Cand oaule au fiert suficient, adica dupa aproximativ 10 minute, le scoatem din apa si le lasam sa se raceasca. Apoi le curatam de coaja si le ... (mai mult)
CitesteOua umplute cu maioneza
Publicata joi, 5 decembrie 2013, 10:40Fierbem ouale bine, apoi se decojesc si se taie in jumatati. Se indeparteaza galbenusurile si se pun intr-un bol. Cu ajutorul unui mixer, vom freca galbenusurile impreuna cu untul pana cand devin o ... (mai mult)
CitesteOmleta cu cartofi
Publicata joi, 3 octombrie 2013, 08:47Intr-un castron se adauga ouale si amestecati-le. Cele 5 oua se bat bine intr-un bol, apoi se adauga mazarea si boabele de porumb si se presara piperul si sarea, dupa gust. Intr-o tigaie, se pune ... (mai mult)
CitesteOmleta cu rosii
Publicata sambata, 21 septembrie 2013, 14:57Se incinge uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu, se adauga ceapa si ardeiul verde, tocate marunt, lasand la calit pana cand ceapa este moale. Se adauga rosiile taiate, se amesteca si se fierbe timp ... (mai mult)
CitesteOua umplute cu branza
Publicata luni, 5 august 2013, 09:25Se pun ouale la fiert timp de 10 minute, la foc mediu. Apoi, se lasa sa curga apa rece peste ele pentru a se raci. Se curata si se taie in jumatati, apoi se scoate galbenusul. Intr-un castron, se pune... (mai mult)
CitesteOmleta cu cascaval
Publicata luni, 22 iulie 2013, 08:42Intr-un bol, se bat bine ouale si se adauga cascaval ras, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Apoi, intr-o tigaie, cu o lingura de ulei, se pun ouale si se prajeste omleta pe ambele parti, ... (mai mult)
CitesteOmleta cu dovlecei
Publicata luni, 15 iulie 2013, 09:27Se bat ouale. Apoi, se curata dovlecelul, se taie felii si se condimenteaza cu sare. Intr-o tigaie, se pune putin unt si se rumenesc putin feliile de dovlecel. Apoi, se aduaga ouale batute impreuna cu... (mai mult)
Citeste