Oua umplute cu ansoa
Ingrediente:
8 oua fierte 50 g ton 10 fileuri ansoa 16 masline 8 rosii cherry patrunjel ulei otet sare piper
Mod de preparare:
Ouale fierte tari, se decojesc si se taie in jumatati. Intr-un bol se vor pune galbenusurile oualor fierte, tonul maruntit, fileurile de ansoa, sare, piper, o lingurita de otet si doua lingurite de ulei. Toate acestea se amesteca bine, pana rezulta o pasta, cu ajutorul careia se vor umple jumatatile de ou. Deasupra fiecarui ou umplut se adauga cate o jumatate de rosie cherry si se presara putin patrunjel verde tocat fin.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sos cu ansoa
Cele 2 oua se fierb tari, apoi se scot galbenusurile si le amestecam intr-un castron impreuna cu ansoa. Le strivim usor,... (mai mult)
Citeste -
Tartine cu ansoa
Usturoiul il taiem marunt si il calim in ulei de masline, iar cand devine auriu adaugam ansoa si gatim pentru inca 5 ... (mai mult)
Citeste -
Salata cu ansoa
Mai intai se pun ouale la fiert, iar salata se spala si se scurge bine de apa. Cand au fiert, ouale se decojesc si se ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu ansoa
Intr-o tigaie se incing 2 linguri de ulei, in care se caleste usturoiul taiat marunt, peste usturoi sa presara boiaua, ... (mai mult)
Citeste -
Sos de capere
Gatiti ceapa in unt 5 minute, apoi adaugati ansoa si amestecati mereu. Peste ele punem si caperele tocate, patrunjelul ... (mai mult)
Citeste -
Pere umplute cu branza
Perele se spala, se scobesc usor astfel incat sa rezulte mici cupe, in care se va introduce crema de branza aromata cu ... (mai mult)
Citeste