Tartine cu ansoa
Ingrediente:
150 g ansoa ulei de masline 2 catei de usturoi mozarella
Mod de preparare:
Usturoiul il taiem marunt si il calim in ulei de masline, iar cand devine auriu adaugam ansoa si gatim pentru inca 5 minute. Continutul din tigaie, il punem intr-un blender si pasam totul. Separat, pregatim tartinele, pe care le vom acoperi cu piureul din blender. Astfel, intindem pe fiecare felie de paine sosul de ansoa, radem motarella deasupra, apoi asezam tartinele pe o tava si dam la cuptor pentru cateva minute, doar cat sa permita branzei sa se topeasca. Cand sunt gata, se servesc fierbinti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sos cu ansoa
Cele 2 oua se fierb tari, apoi se scot galbenusurile si le amestecam intr-un castron impreuna cu ansoa. Le strivim usor,... (mai mult)
Citeste -
Oua umplute cu ansoa
Ouale fierte tari, se decojesc si se taie in jumatati. Intr-un bol se vor pune galbenusurile oualor fierte, tonul ... (mai mult)
Citeste -
Salata cu ansoa
Mai intai se pun ouale la fiert, iar salata se spala si se scurge bine de apa. Cand au fiert, ouale se decojesc si se ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu ansoa
Intr-o tigaie se incing 2 linguri de ulei, in care se caleste usturoiul taiat marunt, peste usturoi sa presara boiaua, ... (mai mult)
Citeste -
Sos de capere
Gatiti ceapa in unt 5 minute, apoi adaugati ansoa si amestecati mereu. Peste ele punem si caperele tocate, patrunjelul ... (mai mult)
Citeste -
Tartine cu icre rosii
Mai intai feliem painea in felii subtiri. Pe fiecare felie de paine vom intinde un strat subtire de unt, apoi presaram ... (mai mult)
Citeste







