Sos de capere
Ingrediente:
1 ceapa 70 g unt 2 fileuri de ansoa 2 linguri de capere tocate patrunjel tocat faina zeama de lamaine zahar
Mod de preparare:
Gatiti ceapa in unt 5 minute, apoi adaugati ansoa si amestecati mereu. Peste ele punem si caperele tocate, patrunjelul tocat, o lingura de faina zi zeama de lamaie. Lasati pe foc inca 5 minute, pana cand se ingroasa sosul, condimentati dupa gust si serviti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pate de ton
Tonul se scurge bine de sosul in care a stat in conserva si il punem intr-un vas. Peste ton adaugam catelul de usturoi, ... (mai mult)
Citeste -
Sos tartar
Ouale se fierb de consistenta tare, se curata, apoi se toaca marunt. Ceapa, patrunjelul si tarhonul se toaca marunt. ... (mai mult)
Citeste -
Tartar de somon
Se toaca foarte marunt muraturile si caperele. Se curata somonul de piele si oase. Tepii sunt mari si pot fi indepartati... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu rosii si masline
Rosiile se decojesc, se scot semintele si se toaca. Usturoiul se zdrobeste. Busuiocul se toaca marunt. Maslinele se taie... (mai mult)
Citeste -
Biftec tartar
Se spala si se curata carnea cu ajutorul cutitului pentru a elimina toate impuritatile. Se taie in felii subtiri si apoi... (mai mult)
Citeste







