Sos de capere

Foto - Sos de capere
Complexitate: usor Timp de preparare: 15 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 ceapa 70 g unt 2 fileuri de ansoa 2 linguri de capere tocate patrunjel tocat faina zeama de lamaine zahar

Mod de preparare:

Gatiti ceapa in unt 5 minute, apoi adaugati ansoa si amestecati mereu. Peste ele punem si caperele tocate, patrunjelul tocat, o lingura de faina zi zeama de lamaie. Lasati pe foc inca 5 minute, pana cand se ingroasa sosul, condimentati dupa gust si serviti.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Pate de ton

    Pate de ton

    Tonul se scurge bine de sosul in care a stat in conserva si il punem intr-un vas. Peste ton adaugam catelul de usturoi, ... (mai mult)

    Citeste
  • Sos tartar

    Sos tartar

    Ouale se fierb de consistenta tare, se curata, apoi se toaca marunt. Ceapa, patrunjelul si tarhonul se toaca marunt. ... (mai mult)

    Citeste
  • Tartar de somon

    Tartar de somon

    Se toaca foarte marunt muraturile si caperele. Se curata somonul de piele si oase. Tepii sunt mari si pot fi indepartati... (mai mult)

    Citeste
  • Spaghete cu rosii si masline

    Spaghete cu rosii si masline

    Rosiile se decojesc, se scot semintele si se toaca. Usturoiul se zdrobeste. Busuiocul se toaca marunt. Maslinele se taie... (mai mult)

    Citeste
  • Biftec tartar

    Biftec tartar

    Se spala si se curata carnea cu ajutorul cutitului pentru a elimina toate impuritatile. Se taie in felii subtiri si apoi... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))