Biftec tartar
Ingrediente:
450 g muschi de vita 2 linguri ulei de masline 1 lingurita mustar boabe 1 ceapa 2 linguri capere tocate 1 lingura patrunjel tocat 2 linguri de muraturi tocate 2 galbenusuri de ou 2 fileuri de hamsii (optional) un strop de coniac sare piper
Mod de preparare:
Se spala si se curata carnea cu ajutorul cutitului pentru a elimina toate impuritatile. Se taie in felii subtiri si apoi in cubulete. Se acopera si se pastreaza in frigider. Apoi, se toaca ceapa, caperele, patrunjelul si muraturile. Intr-un castron se pune ulei, mustar, coniac, sare si piper. Se amesteca si se adauga galbenusurile de ou si se amesteca foarte bine pentru a se lega sosul. Se scoate carnea din frigider si se amesteca cu sosul obtinut. In cele din urma, se aduaga hamsiile si se amesteca foarte bine. Preparatul obtinut se pune la frigider pentru cel putin 15 minute pentru a permite ingredientelor sa patrunda in carne. Biftec tartar se serveste cu paine prajita.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sos tartar
Ouale se fierb de consistenta tare, se curata, apoi se toaca marunt. Ceapa, patrunjelul si tarhonul se toaca marunt. ... (mai mult)
Citeste -
Tartar de somon
Se toaca foarte marunt muraturile si caperele. Se curata somonul de piele si oase. Tepii sunt mari si pot fi indepartati... (mai mult)
Citeste







