Sos tartar
Ingrediente:
700g maioneza 3 oua ceapa verde tarhon 100g capere 100g mustar patrunjel verde piper sare
Mod de preparare:
Ouale se fierb de consistenta tare, se curata, apoi se toaca marunt. Ceapa, patrunjelul si tarhonul se toaca marunt. Maioneza se amesteca treptat cu ceapa, patrunjelul, ouale, tarhonul, caperele, mustarul, piperul si sarea. Se amesteca usor pana se omogenizeaza. Se serveste cu preparatele reci din peste, oua, produse din carne de vita, etc.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Biftec tartar
Se spala si se curata carnea cu ajutorul cutitului pentru a elimina toate impuritatile. Se taie in felii subtiri si apoi... (mai mult)
Citeste -
Tartar de somon
Se toaca foarte marunt muraturile si caperele. Se curata somonul de piele si oase. Tepii sunt mari si pot fi indepartati... (mai mult)
Citeste







