Mancaruri cu carne

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Publicata miercuri, 19 august 2015, 11:01
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Pulpele de pui se taie in bucati mai mici, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul, in care se va cali mai intai ceapa, iar cand devine transparenta se pun bucatile de carne ... (mai mult)

Citeste
Musaca de gulii

Musaca de gulii

Publicata luni, 22 iunie 2015, 11:28
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Intr-o tigaie se inginge uleiul si se caleste ceapa tocata marunt. Cand aceasta devine transparenta, se pune carnea tocata, se condimenteaza dupa gust si se tine pe foc pana cand tot sosul lasat de ... (mai mult)

Citeste
Pilaf cu carne de porc

Pilaf cu carne de porc

Publicata marti, 24 martie 2015, 11:18
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Orezul se spala si se lasa in apa cat sa-l acopere. Se spala si se curata legumele, apoi se toaca marunt, iar carnea se portioneaza in bucati mai mici. Intr-o tigaie se caleste ceapa, iar cand devine ... (mai mult)

Citeste
Tochitura taraneasca

Tochitura taraneasca

Publicata joi, 29 ianuarie 2015, 10:41
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Legumele se spala si se taie marunt, carnea si carnatii se taie in bucati mai mici. Intr-o cratita se topeste untul si se calesc cepa, ardeiul si ciupercile. Cand ceapa a devenit transparenta, se ... (mai mult)

Citeste
Varza murata la cuptor

Varza murata la cuptor

Publicata joi, 29 ianuarie 2015, 10:37
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Cele doua verze, dar si cepele se toaca fin, apoi intr-o cratita se incinge uleiul si se caleste ceapa, iar cand aceasta devine transparenta se adauga bucatile de costita afumata si varza tocata. Se ... (mai mult)

Citeste
Iahnie de fasole cu afumatura

Iahnie de fasole cu afumatura

Publicata joi, 29 ianuarie 2015, 10:32
Timp de gatire: 150 minute Complexitate: Usor

Intr-o oala se pune la fiert fasolea, impreuna cu morcovul taiat cubulete mici si un praf de sare. Separat, cele 2 cepe tocate marunt se calesc impreuna cu ciolanul ce a fost dezosat si taiat in ... (mai mult)

Citeste
Parjoale cu sos

Parjoale cu sos

Publicata duminica, 21 decembrie 2014, 15:40
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Pentru parjoale se pune carnea tocata intr-un vas, iar peste ea se adauga cartofii rasi si cepele date pe razaroare, patrunjelul verde si ardeiul tocate fin, boia, sare si piper, iar la final cele 2 ... (mai mult)

Citeste
Carnati de oaie

Carnati de oaie

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 21:36
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Intr-un vas mai mare se pune carnea tocata de oaie si cea de porc, se adauga condimentele si usturoiul dupa gust, se adauga putina apa si se amesteca totul, astfel incat sa se obtina o compozitie ... (mai mult)

Citeste
Varza murata calita

Varza murata calita

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 21:24
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Inainte de a fi gatita, varza murata este de preferat a fi tinuta in apa, pentru a mai pierde din sare. Astfel, varza se toaca marunt si se pune intr-o cartita in care s-a incins cam 3 linguri de ... (mai mult)

Citeste
Varza calita cu carnati

Varza calita cu carnati

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 21:10
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Mai intai se toaca fin varza, apoi se pune uleiul intr-o cratita incapatore si se pune la incins. Carnatii se taie in rondele si se pun la calit in cratita. Cand s-au rumenit, peste rondelele de ... (mai mult)

Citeste
Varza calita cu carne

Varza calita cu carne

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 20:49
Timp de gatire: 55 minute Complexitate: Usor

Carnea se taie in cubulete si se caleste intr-o cratita in care s-a incins o lingura de ulei. Peste carnea de porc, se adauga ceapa tocata marunt si se clasec impreuna. Varza se toaca fin si se adauga... (mai mult)

Citeste
Caltabos ardelenesc

Caltabos ardelenesc

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 20:42
Timp de gatire: 110 minute Complexitate: Usor

Ficatul de porc se pune la fiert, in apa cu putina sare. Intre timp se da carnea de porc si ceapa curatata, prin masina de tocat, iar cand ficatul a fiert suficient, se scurge bine de apa si se se ... (mai mult)

Citeste
Sarmale cu pasat

Sarmale cu pasat

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 20:32
Timp de gatire: 145 minute Complexitate: Usor

Se pregatesc mai intai foile de varza, curatand si alegand foile cele mai mari si mai frumoase pentru impaturitul sarmalelor. Restul de foi care nu vor putea fi folosite se vor toca marunt si se vor ... (mai mult)

Citeste
Racitura de curcan

Racitura de curcan

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 18:15
Timp de gatire: 160 minute Complexitate: Usor

Pulpele de curcan se curata si se spala bine, apoi se pun la fiert, intr-o oala cu apa si putina sare. Legumele se pun si ele in apa, iar cand totul incepe sa fiarba, se indeparteaza cu o spumiera, ... (mai mult)

Citeste
Piftie de cocos

Piftie de cocos

Publicata vineri, 19 decembrie 2014, 12:38
Timp de gatire: 140 minute Complexitate: Usor

Cososul se curata bine si se spala, apoi se portioneaza in bucati mai mici. Se pune o oala cu apa la fiert, in care s-a adaugat si putina sare. Cand incepe sa fiarba, se pune carnea si se fierbe, ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))