Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu galuste
Publicata miercuri, 19 august 2015, 11:01Pulpele de pui se taie in bucati mai mici, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul, in care se va cali mai intai ceapa, iar cand devine transparenta se pun bucatile de carne ... (mai mult)
CitesteMusaca de gulii
Publicata luni, 22 iunie 2015, 11:28Intr-o tigaie se inginge uleiul si se caleste ceapa tocata marunt. Cand aceasta devine transparenta, se pune carnea tocata, se condimenteaza dupa gust si se tine pe foc pana cand tot sosul lasat de ... (mai mult)
CitestePilaf cu carne de porc
Publicata marti, 24 martie 2015, 11:18Orezul se spala si se lasa in apa cat sa-l acopere. Se spala si se curata legumele, apoi se toaca marunt, iar carnea se portioneaza in bucati mai mici. Intr-o tigaie se caleste ceapa, iar cand devine ... (mai mult)
CitesteTochitura taraneasca
Publicata joi, 29 ianuarie 2015, 10:41Legumele se spala si se taie marunt, carnea si carnatii se taie in bucati mai mici. Intr-o cratita se topeste untul si se calesc cepa, ardeiul si ciupercile. Cand ceapa a devenit transparenta, se ... (mai mult)
CitesteVarza murata la cuptor
Publicata joi, 29 ianuarie 2015, 10:37Cele doua verze, dar si cepele se toaca fin, apoi intr-o cratita se incinge uleiul si se caleste ceapa, iar cand aceasta devine transparenta se adauga bucatile de costita afumata si varza tocata. Se ... (mai mult)
CitesteIahnie de fasole cu afumatura
Publicata joi, 29 ianuarie 2015, 10:32Intr-o oala se pune la fiert fasolea, impreuna cu morcovul taiat cubulete mici si un praf de sare. Separat, cele 2 cepe tocate marunt se calesc impreuna cu ciolanul ce a fost dezosat si taiat in ... (mai mult)
CitesteParjoale cu sos
Publicata duminica, 21 decembrie 2014, 15:40Pentru parjoale se pune carnea tocata intr-un vas, iar peste ea se adauga cartofii rasi si cepele date pe razaroare, patrunjelul verde si ardeiul tocate fin, boia, sare si piper, iar la final cele 2 ... (mai mult)
CitesteCarnati de oaie
Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 21:36Intr-un vas mai mare se pune carnea tocata de oaie si cea de porc, se adauga condimentele si usturoiul dupa gust, se adauga putina apa si se amesteca totul, astfel incat sa se obtina o compozitie ... (mai mult)
CitesteVarza murata calita
Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 21:24Inainte de a fi gatita, varza murata este de preferat a fi tinuta in apa, pentru a mai pierde din sare. Astfel, varza se toaca marunt si se pune intr-o cartita in care s-a incins cam 3 linguri de ... (mai mult)
CitesteVarza calita cu carnati
Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 21:10Mai intai se toaca fin varza, apoi se pune uleiul intr-o cratita incapatore si se pune la incins. Carnatii se taie in rondele si se pun la calit in cratita. Cand s-au rumenit, peste rondelele de ... (mai mult)
CitesteVarza calita cu carne
Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 20:49Carnea se taie in cubulete si se caleste intr-o cratita in care s-a incins o lingura de ulei. Peste carnea de porc, se adauga ceapa tocata marunt si se clasec impreuna. Varza se toaca fin si se adauga... (mai mult)
CitesteCaltabos ardelenesc
Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 20:42Ficatul de porc se pune la fiert, in apa cu putina sare. Intre timp se da carnea de porc si ceapa curatata, prin masina de tocat, iar cand ficatul a fiert suficient, se scurge bine de apa si se se ... (mai mult)
CitesteSarmale cu pasat
Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 20:32Se pregatesc mai intai foile de varza, curatand si alegand foile cele mai mari si mai frumoase pentru impaturitul sarmalelor. Restul de foi care nu vor putea fi folosite se vor toca marunt si se vor ... (mai mult)
CitesteRacitura de curcan
Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 18:15Pulpele de curcan se curata si se spala bine, apoi se pun la fiert, intr-o oala cu apa si putina sare. Legumele se pun si ele in apa, iar cand totul incepe sa fiarba, se indeparteaza cu o spumiera, ... (mai mult)
CitestePiftie de cocos
Publicata vineri, 19 decembrie 2014, 12:38Cososul se curata bine si se spala, apoi se portioneaza in bucati mai mici. Se pune o oala cu apa la fiert, in care s-a adaugat si putina sare. Cand incepe sa fiarba, se pune carnea si se fierbe, ... (mai mult)
Citeste