Mancaruri cu carne
Piftie de pui
Publicata vineri, 19 decembrie 2014, 12:36Pulpele de pui, curatate si spalate bine, se pun la fiert, in apa cu putina sare. Legumele se curata si ele si se pun intregi in oala in care fierbe carnea de pui. Astfel, pulpele de pui vor imprumuta... (mai mult)
CitestePui cu parmezan
Publicata vineri, 7 noiembrie 2014, 11:25Pieptul de pui se dezoseaza si se transeaza in felii ca si pentru snitele. Se amesteca, intr-un vas, ouale impreuna cu putina sare si piper, apoi se adauga laptele. Intr-un alt vas se pune faina, iar ... (mai mult)
CitesteMancare cu carne de curcan
Publicata vineri, 7 noiembrie 2014, 10:55Legumele se curata si se toaca marunt, iar mazarea se pune la fiert, in apa cu putina sare. Intr-o cratita se incinge ulei, in care se va cali mai intai ceapa tocata, apoi ardeiul si morcovul. Cand ... (mai mult)
CitesteMancare de telina cu pui
Publicata luni, 27 octombrie 2014, 10:56Pentru inceput se curata bine pieptul de pui si se pune la fiert, iar cand s-a patruns, se scurge din apa si se taie in fasii. Legumele se curata toate si se spala, apoi telina se taie in cuburi, ... (mai mult)
CitesteCarne de vita cu cuscus
Publicata joi, 7 august 2014, 12:45Carnea spalata si condimentata cu rozmarin, coriandru si putin ghimbir ras, se taie in bucati de merimea dorita si se pune la rumenit, intr-o tigaie cu ulei incins. Cand incepe sa capete culoarea ... (mai mult)
CitesteMancare de fasole verde cu pui
Publicata marti, 29 iulie 2014, 13:24Mai intai, pulpele se taie in jumatati, apoi se rumenesc putin in ulei incins, gatindu-le pe ambele parti. Cand a inceput sa se patrunda carnea, se scoate din tigaie si se pune intr-un vas. In uleiul ... (mai mult)
CitesteStufat de miel
Publicata miercuri, 28 mai 2014, 09:37Carnea de miel o portionam si o lasam in apa rece, legumele le spalam bine si le tocam. Intr-o tigaie, punem cam 30 ml de ulei, iar cand s-a incins adaugam morcovul taiat, ceapa si usturoiul si calim,... (mai mult)
CitesteTochitura ardeleneasca
Publicata joi, 15 mai 2014, 13:13Spalam legumele si te tocam marunt, apoi se pun intr-o tigaie cu ulei incins si le calim. Carnea de porc o taiem in cubulete si o adaugam peste legume, dar dupa ce acestea s-au innabusit. Condimentam ... (mai mult)
CitesteTocanita de cartofi cu carne de porc
Publicata marti, 6 mai 2014, 12:08Cartofii ii curatam, apoi ii taiem in cuburi mai mari, carnea, de asemenea o spalam si o portionam in bucati mai mici, cepele le tocam marunt, iar rosiile le curatam de coaja si le taiem in cuburi. ... (mai mult)
CitesteVita cu legume
Publicata miercuri, 30 aprilie 2014, 13:31Carnea de vita se spala bine, se portioneaza in bucati mai mici si se pune intr-un bol, unde o vom amesteca impreuna cu ingredientele pentru marinata, acoperim bolul si o lasam sa stea timp de cel ... (mai mult)
CitesteIahnie de fasole cu ciolan afumat
Publicata miercuri, 5 martie 2014, 11:53Fasolea se pregateste din timp, punand-o la inmuiat in apa rece, cu cel putin 5 ore inainte de a fi gatita. Apoi, o vom pune la fiert, intr-o oala, impreuna cu ciolanul afumat, o ceapa, dafin si ... (mai mult)
CitesteRisotto cu carne tocata
Publicata vineri, 14 februarie 2014, 10:42Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pune la calit intr-o tigaie cu ulei. Cand ceapa a devenit transparenta, adaugam carnea si calim in contiunare. Separat, punem la fiert orezul pe care l-am ... (mai mult)
CitesteTocana cu carne de porc
Publicata duminica, 9 februarie 2014, 10:36Mai intai curatam si spalam bine carnea, apoi o portionam in bucatele mai mici. Ceapa si ardeii se cutara si se toaca julien, apoi se pun intr-o tigaie cu ulei incins si se calesc, impreuna cu ... (mai mult)
CitesteRulada din carne de porc
Publicata duminica, 9 februarie 2014, 10:27Pentru realizarea ruladei, trebuie mai intai sa taiem bucata de muschi, astfel incat sa obtinem o foaie cat mai intinsa. Cu ajutorul unui ciocan de lemn, o vom bate bine, pana ce carnea se va intinde ... (mai mult)
CitestePulpa de porc in sos de ciuperci
Publicata joi, 6 februarie 2014, 11:00Pentru prepararea retetei pregatim mai intai carnea de porc, pe care o curatam si o spalam bine, apoi o portionam in felii potrivite. La fel procedam si in cazul ciupercilor, pe care le tocam in ... (mai mult)
Citeste