Mancaruri cu carne
Muschi de porc afumat
Publicata duminica, 22 decembrie 2013, 11:12Muschiul de porc, se taie in bucati mari, se pun intr-un vas, iar peste carne se presara sare si restul condimentelor, lasand sa stea timp de 3 zile. Dupa ce au stat in saramura, bucatile de muschi se... (mai mult)
CitesteMuschi de porc la cuptor cu legume
Publicata duminica, 22 decembrie 2013, 11:09Carnea de porc se portioneaza, apoi se unge cu putin unt, se presara peste ea, condimentele si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Broccoli si conopida, se taie in buchetele se spala si se aseaza ... (mai mult)
CitesteMuschi de porc la cuptor cu cartofi
Publicata duminica, 22 decembrie 2013, 11:06Carnea se curata si se taie in felii. Se condimenteaza fiecare felie, cu sare, piper, rozmarin si cimbru. Usturoiul se piseaza si se freaca cu putin ulei de masline si sare. Amestecul rezultat, se va ... (mai mult)
CitesteMuschi de porc umplut cu ciuperci
Publicata duminica, 22 decembrie 2013, 11:03Bucata de carne se taie in asa fel incat sa se formeze o foaie cat mai intinsa, se bate bine si se condimenteaza. Ardeiul si ceapa se curata si se toaca marunt, la fel procedam si cu ciupercile, pe ... (mai mult)
CitesteGujoane de pui
Publicata duminica, 22 decembrie 2013, 10:59Carnea de pui se curata si se spala bine, apoi se taie in fasii mai subtiri. Intr-un bol, spargem oul si il batem bine cu ajutorul unei furculite, presaram sare si putin piper si amestecam. Fiecare ... (mai mult)
CitestePui cu mere si portocale
Publicata duminica, 22 decembrie 2013, 10:56Puiul se transeaza si se portioneaza in bucati mai mari, apoi se rumenesc in putin unt, turnand treptat cate putina apa. Portocalele si merle se curata si se taie in cubulete, apoi le adaugam in ... (mai mult)
CitestePui cu urechi de lemn
Publicata duminica, 22 decembrie 2013, 10:53Pieptul de pui se taie in cubulete si se aseaza intr-un bol. Peste carne adaugam sosul de soia si ardeii iuti tocati marunt. Prajim pieptul de pui, in ulei incins, iar cand s-a rumenit, il scoatem din... (mai mult)
CitesteSouvlaki de pui
Publicata sambata, 21 decembrie 2013, 12:47Am pus bucatile de pui intr-un castron, asezonam cu sare, piper si celelalte condimente si turnam un strop de ulei. Lasam carnea sa stea in sosul de condimente, timp de o ora. Pregatim aluatul ... (mai mult)
CitesteTuslama
Publicata sambata, 21 decembrie 2013, 12:43Burta de vita se spala bine si se scurge de apa, la fel procedam si cu muschiul de vita. Transam carnea si burta de vita, in fasii si le punem la fiert in apa cu sare. Adaugam in oala si legumele ... (mai mult)
CitesteSangerete
Publicata vineri, 20 decembrie 2013, 11:21Fierbem intr-o oala cu apa si sare, plamanii de porc. Cand au fiert se scurg de apa, se toaca marunt, se amesteca impreuna cu slanina si painea uscata. Peste ele se toarna sangele, se condimenteaza cu... (mai mult)
CitesteFajitas de vita
Publicata joi, 19 decembrie 2013, 12:43Carnea se taie in felii subtiri si o asezam in amestecul realizat din ulei de masline, boia, sare, piper si ardei iute tocat marunt. Legumele le taiem fasii si le calim in ulei, peste ele punem si ... (mai mult)
CitesteFajitas de pui
Publicata joi, 19 decembrie 2013, 12:40Amestecam toate incredientele pentru marinata, apoi punem pieptul de pui taiat fasii si amestecam. Vom tine pieptul de pui, la marinat in jur 30 minute. Cat timp sta carnea la marinat, curatam ... (mai mult)
CitesteGulas de fasole
Publicata marti, 17 decembrie 2013, 10:33Fasolea se fierbe in apa cu putina sare. Carnea de porc se taie in bucati mai mici si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei incins. Peste ea adaugam cepele tocate marunt, apoi fasolea, morcovii ... (mai mult)
CitesteMedalion de curcan
Publicata duminica, 15 decembrie 2013, 12:20Carnea de curcan se taie in felii si se bat cu un ciocan de lemn. Separat, intr-un bol se bat ouale impreuna cu sare, piper, iaurt si lapte. Se dau feliile de curcan prin compozitia de ou si lapte, ... (mai mult)
CitesteMedalion de porc
Publicata duminica, 15 decembrie 2013, 12:16Muschiul de porc se feliaza si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se rumenesc feliile in ulei incins, pe ambele parti. Ceapa o tocam marunt, iar ciupercile le feliem si le adaugam impreuna in ... (mai mult)
Citeste