Souvlaki de pui

Foto - Souvlaki de pui
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

500 g carne de pui 20 ml lapte 150 ml apa 30 ml ulei 250 g faina 5 g drojdie rozmarin oregano piper sare

Mod de preparare:

Am pus bucatile de pui intr-un castron, asezonam cu sare, piper si celelalte condimente si turnam un strop de ulei. Lasam carnea sa stea in sosul de condimente, timp de o ora. Pregatim aluatul amestecand fina impreuna cu drojdia, sarea uleiul si laptele, framantam bine si lasam la dospit, pana cand isi dubleaza volumul. Cand a crescut, se imparte aluatul in 6 parti egale si intindem in foi de grosimea unui deget. Coacem foile de aluat in cuptorul incins, iar cat stau la copt, gatim puiul intr-o tigaie, in care am incins ulei. Rumenim bine, iar cand lipiile sunt coapte, servim puiul alaturi de lipie fierbinte si ardei iute.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

Nu sunt retete asemanatoare!

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))