Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata
Publicata luni, 18 noiembrie 2013, 13:31Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoare, apoi ouale le fierbem si le lasam la racit. Ardeii si ceapa le tocam marunt, la fel si verdeata, iar branza o taiem in cubulete. Ciupercile se spala... (mai mult)
CitestePui cu gorgonzola
Publicata miercuri, 13 noiembrie 2013, 20:05Pieptul se pui se spala, se dezoseaza si se taie in fasii subtiri. Ciupercile le spalam si le taiem in felii, apoi le punem intr-o tigaie unde le sotam in jumatate din unt. Cand sunt gata, le scoatem ... (mai mult)
CitesteTajine de pui
Publicata duminica, 10 noiembrie 2013, 11:10Carnea de pui se taie si se condimenteaza dupa gust. Apoi, intr-o tigaie punem ulei si il lasam la incins, urmand ca in el sa sotam ceapa taiata marunt si usturoiul maruntit. Cand s-au calit, adaugam ... (mai mult)
CitesteSnitel prahovean
Publicata duminica, 10 noiembrie 2013, 10:20Pentru snitele, se taie carne in felii, se condimenteaza cu sare si piper, apoi fiecare felie de carne se trece prin faina, apoi prin oul batut. Se prajesc in tigaie, pana devin rumene pe ambele ... (mai mult)
CitesteSnitel cu susan
Publicata duminica, 10 noiembrie 2013, 10:15Pieptul de pui se spala si se lasa la scurs. Apoi se felieaza si se dau prin amestecul de faina, sare si piper, si la final prin oul batut spuma amestecat cu susan. Snitelele se rumenesc intr-o tigaie... (mai mult)
CitesteChiftele cu sos
Publicata sambata, 9 noiembrie 2013, 10:25Legumele se curata si se spala, apoi morcovul si cartoful se dau pe razatoare si se scurg de sucul lasat. Ceapa si verdeata se toaca marunt si ele. Intr-un bol punem carnea tocata, iar peste ea ... (mai mult)
CitesteCartofi cu carne la cuptor
Publicata vineri, 8 noiembrie 2013, 10:55Mai intai curatam pieptul de pui de os si de piele, il taiem in felii si il condimentam cu piper si sare. Asezam carnea intr-o tava de cuptor. Separat cartofii ii curatam si ii feliem si ii asezam ... (mai mult)
CitesteOsso buco
Publicata sambata, 2 noiembrie 2013, 07:45Tocam ceapa marunt si o calim intr-o tigaie in care am incins untul. Peste ceapa, asezam si feliile de vitel, si turnam peste ele un pahar cu apa in care am dizolvat faina, lasand la prajit totul. ... (mai mult)
CitestePulpe de pui la cuptor cu cartofi
Publicata joi, 31 octombrie 2013, 10:46Curatam pulpele, le spalam si le portionam. Curatam si cartofii, ii taiem in cuburi mai mari. Intr-o tava mai adanca punem cartofii impreuna cu pulpele, peste care condimentam cu sare, piper, boia si ... (mai mult)
CitestePulpe de pui cu ciuperci
Publicata joi, 31 octombrie 2013, 10:32Mai intai punem intr-o cratita, in care am incins ulei, pulpele de pui. Le prajim pe ambele parti. Ciupercile le curatam si le taiem in felii, la fel tocam si ceapa. Le vom adauga impreuna, peste ... (mai mult)
CitestePui cacciatore
Publicata joi, 31 octombrie 2013, 10:00Ceapa se toaca marunt, ardeiul si ciupercile, se toaca in cubulete. Punem unt intr-o tigaie si il topim. Peste el punem legumele tocate si le calim. Tocam rosiile si usturoiul si le adaugam in tigaie,... (mai mult)
CitestePui cu sos de mustar
Publicata joi, 31 octombrie 2013, 09:40Se incinge mai intai cuptorul. Carnea se spala si se curata, apoi se aseaza intr-o tava. Cartofii in curatam si in taiem in cuburi si ii punem peste carnea de pui. Stropim cu ulei, condimentam cu ... (mai mult)
CitesteTerina de pui
Publicata miercuri, 30 octombrie 2013, 13:26Punem la fiert 3 din cele 5 oua, apoi ceapa o curatam si o tocam marunt. Intr-o tigaie, calim ceapa apoi o lasam sa se raceasca. La fel procedam si cu kaiserul, il taiem felii si il prajim putin, iar ... (mai mult)
CitestePilaf cu pui
Publicata miercuri, 30 octombrie 2013, 13:15Curatam pulpele, le spalam, le indepartam piela si le condimentam, dupa gust. Tocam ceapa si morcovul marunt si le punem intr-o tigaie, pe foc. Cand ceapa a devenit transparenta, iar morcovul s-a ... (mai mult)
CitesteMuschi de porc umplut
Publicata miercuri, 30 octombrie 2013, 12:07Mai intai, muschiul de porc se feliaza astfel incat sa obtinem 3 felii mai mari, pe care urmeaza sa le umplem. Amestecam intr-un bol carnea tocata impreuna cu usturoiul si restul condimentelor, iar la... (mai mult)
Citeste




















