Snitel prahovean
Ingrediente:
500 g muschi de porc 300 g ciuperci 2 cepe 100 g bulion 3 cartofi 2 oua faina sare piper
Mod de preparare:
Pentru snitele, se taie carne in felii, se condimenteaza cu sare si piper, apoi fiecare felie de carne se trece prin faina, apoi prin oul batut. Se prajesc in tigaie, pana devin rumene pe ambele parti. Separat cipercile se curata si se pun intr-o tigaie, impreuna cu ceapa tocata, si se calesc. Peste ele se adauga si bulionul si putina sare si se lasa sa scada cam 10 minute. Aceasta reprezinta garnitura pentru snitelul prahovean.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Snitel parizian
Carnea de porc se spala si se taie in felii ca pentru snitel. Se bat fiecare dintre felii, se condimenteaza si se lasa ... (mai mult)
Citeste -
Snitel cu susan
Pieptul de pui se spala si se lasa la scurs. Apoi se felieaza si se dau prin amestecul de faina, sare si piper, si la ... (mai mult)
Citeste -
Snitel de soia
Se pune la fiert soia in apa cu sare, ceapa, usturoi pisat si otet. Nu se lasa pe foc mai mult de 10 minute! Cand este ... (mai mult)
Citeste -
Snitel de pui
Se amesteca 50 ml de ulei de masline cu 1 catel de usturoi pisat si putina sare si piper. Se lasa aceste ingrediente la ... (mai mult)
Citeste -
Piept de pui marinat
Pieptul de pui se curata si se taie in felii ca pentru snitel. Apoi, se aseaza feliile de carne intr-un bol mai mare, ... (mai mult)
Citeste -
Snitel de curcan
Se taie cu atentie pieptul de curcan. Fileurile obtinute se bat putin cu ciocanul. Apoi, radeti coaja de la o lamaie, ... (mai mult)
Citeste







