Snitel de pui
Ingrediente:
jumatate piept de pui 1 ou ulei de masline 1 catel de usturoi sare piper
Mod de preparare:
Se amesteca 50 ml de ulei de masline cu 1 catel de usturoi pisat si putina sare si piper. Se lasa aceste ingrediente la frigider pana in momentul utilizarii. Dupa, se bate oul si se pune putin piper. Se taie pieptul de pui cu atentie, iar feliile obtinute se dau prin ou si se pun la prajit in ulei incalzit. Se lasa cate 3-4 minute pe fiecare parte! Cand sunt gata ,se toarna sosul de la frigider peste snitele si se servesc calde!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Snitel parizian
Carnea de porc se spala si se taie in felii ca pentru snitel. Se bat fiecare dintre felii, se condimenteaza si se lasa ... (mai mult)
Citeste -
Snitel cu susan
Pieptul de pui se spala si se lasa la scurs. Apoi se felieaza si se dau prin amestecul de faina, sare si piper, si la ... (mai mult)
Citeste -
Snitel de soia
Se pune la fiert soia in apa cu sare, ceapa, usturoi pisat si otet. Nu se lasa pe foc mai mult de 10 minute! Cand este ... (mai mult)
Citeste -
Snitel prahovean
Pentru snitele, se taie carne in felii, se condimenteaza cu sare si piper, apoi fiecare felie de carne se trece prin ... (mai mult)
Citeste -
Piept de pui marinat
Pieptul de pui se curata si se taie in felii ca pentru snitel. Apoi, se aseaza feliile de carne intr-un bol mai mare, ... (mai mult)
Citeste -
Snitel de curcan
Se taie cu atentie pieptul de curcan. Fileurile obtinute se bat putin cu ciocanul. Apoi, radeti coaja de la o lamaie, ... (mai mult)
Citeste







