Piept de pui marinat
Ingrediente:
1 kg piept de pui dezosat 5 catei de usturoi pisat 2 linguri de ulei de masline 1 lingurita boia ardei iute 1 lingurita cimbru sare piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se curata si se taie in felii ca pentru snitel. Apoi, se aseaza feliile de carne intr-un bol mai mare, peste care se pun toate condimentele si se amesteca bine. Se acopera bolul si se lasa pieptul de pui cam 40 de minute, pentru ca toate aromele ingredientelor sa patrunda in carne. Dupa ce a stat la marinat, carnea se pune pe gratar, sau se poate pune intr-o tava pentru a fi dat la cuptor. Se serveste cu diferite granituri de cartofi sau sosuri.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cordon bleu
Se pune pieptul de pui la marinat, timp de o ora, in ulei de masline condimentat cu sare, piper si putin boia de ardei! ... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de pui
Pieptul de pui se transeaza in felii mai groase si se aseaza intr-un vas mai adanc. Intr-un bol se vor pune ... (mai mult)
Citeste -
Fajitas de pui
Amestecam toate incredientele pentru marinata, apoi punem pieptul de pui taiat fasii si amestecam. Vom tine pieptul de ... (mai mult)
Citeste -
Salata caesar
Se pune la marinat carnea de pui in ulei, sare, piper si putin boia de ardei. Apoi, se taie in bucati mici si se pun ... (mai mult)
Citeste -
Piept de porc marinat la cuptor
Muschiul de porc se curata si se spala, apoi se aseaza intr-un vas. Peste carne presaram condimentele, turnam vinul si ... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de curcan
Mai intai se pregateste carnea, care se curata de oase si piele, apoi se spala si se scurge bine de apa. Toate ... (mai mult)
Citeste







