Piept de porc marinat la cuptor
Ingrediente:
500 g muschi de porc 150 ml vin alb cimbru 3 catei de usturoi 2 morcovi 2 foi de dafin piper sare
Mod de preparare:
Muschiul de porc se curata si se spala, apoi se aseaza intr-un vas. Peste carne presaram condimentele, turnam vinul si adaugam usturoiul pisat. Vom lasa carnea sa stea acoperit de aceste ingrediente, pana a doua zi, pentru a capata aromele condimentelor. Urmatoarea zi scoatem carnea din bait, o asezam intr-o tava acopertia cu hartie de copt, adaugam morcovii taiati rondele si un pahar de vin. Dam tava la cuptorul incins pentru 50 de minute, pana cand muschiul capata o crosta crocanta, apoi se portioneaza si se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Piept de pui marinat
Pieptul de pui se curata si se taie in felii ca pentru snitel. Apoi, se aseaza feliile de carne intr-un bol mai mare, ... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de pui
Pieptul de pui se transeaza in felii mai groase si se aseaza intr-un vas mai adanc. Intr-un bol se vor pune ... (mai mult)
Citeste -
Cordon bleu
Se pune pieptul de pui la marinat, timp de o ora, in ulei de masline condimentat cu sare, piper si putin boia de ardei! ... (mai mult)
Citeste -
Fajitas de pui
Amestecam toate incredientele pentru marinata, apoi punem pieptul de pui taiat fasii si amestecam. Vom tine pieptul de ... (mai mult)
Citeste -
Piftie de porc
Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si ... (mai mult)
Citeste -
Salata caesar
Se pune la marinat carnea de pui in ulei, sare, piper si putin boia de ardei. Apoi, se taie in bucati mici si se pun ... (mai mult)
Citeste







