Snitel de curcan
Ingrediente:
300 g piept de curcan pesmet coaja de lamaie rasa 1 ou 1 catel de usturoi ulei sare piper
Mod de preparare:
Se taie cu atentie pieptul de curcan. Fileurile obtinute se bat putin cu ciocanul. Apoi, radeti coaja de la o lamaie, bateti oul si amestecati-l cu 2 linguri de apa. Peste fileurile de curcan se presara sare, piper, coaja de lamaie si usturoi pisat! Apoi, se dau prin faina, oua batut, pesmet si se pun la prajit. Se lasa cate 4 minute pe fiecare parte! Cand sunt gata, se scurg bine de ulei si se servesc calde alaturi de salata, piure de cartofi, orez sau cartofi prajiti!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Piept de curcan la cuptor
Pieptul de curcan se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cimbrul si se da la cuptor. ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de curcan
Carnea de curcan se taie in felii si se bat cu un ciocan de lemn. Separat, intr-un bol se bat ouale impreuna cu sare, ... (mai mult)
Citeste -
Pulpe de curcan la cuptor
Intr-un castron, se amesteca chimenul, bulionul, usturoiul pisat, untul topit, putina supa de pui si otetul. Se pun ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de gaturi de curcan
Curatam legumele si te tocam in cubulete, iar gaturile de curcan le spalam si le portionam. Folosim o oala in care lasam... (mai mult)
Citeste -
Pulpa de curcan la cuptor
Pulpele de curcan se spala si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Peste ele presaram condimentele, avand grija se le ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de curcan
Se spala si se taie 3 bucati de carne de curcan. Apoi, se pun la prajit in ulei de masline pana devin aurii. Se taie ... (mai mult)
Citeste







