Snitel cu susan
Ingrediente:
500 g piept de pui 100 g faina 2 oua 100 g susan sare piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala si se lasa la scurs. Apoi se felieaza si se dau prin amestecul de faina, sare si piper, si la final prin oul batut spuma amestecat cu susan. Snitelele se rumenesc intr-o tigaie in ulei incins, le intoarcem pe ambele parti, iar cand sunt gata se pot servi imediat cu garnitura sau salata preferata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Snitel de soia
Se pune la fiert soia in apa cu sare, ceapa, usturoi pisat si otet. Nu se lasa pe foc mai mult de 10 minute! Cand este ... (mai mult)
Citeste -
Pui cu susan
Se spala si se feliaza pieptul de pui. Apoi, se toaca ceapa si se pune la calit cu putin ulei in tigaie. Se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Pasta de naut
Semintele de susan, le coacem in cuptor timp de 15 minute, dar avand grija sa nu devina prea inchise la culoare, ci doar... (mai mult)
Citeste -
Snitel parizian
Carnea de porc se spala si se taie in felii ca pentru snitel. Se bat fiecare dintre felii, se condimenteaza si se lasa ... (mai mult)
Citeste -
Sos de usturoi cu smantana
Se macina usturoiul impreuna cu coriandru, sare si piper. Apoi, se amesteca semintele de susan cu smantana. Se adauaga ... (mai mult)
Citeste -
Pateuri cu branza
Se amesteca branza cu oaule, peste care adaugam si smantana impreuna cu cele 2 linguri de gris. Se omogenizeaza ... (mai mult)
Citeste







