Snitel parizian

Foto - Snitel parizian
Complexitate: usor Timp de preparare: 40 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

800 g carne de porc 100 g faina 1 lingura ulei 2 oua 50 ml lapte ulei pentru prajit sare piper

Mod de preparare:

Carnea de porc se spala si se taie in felii ca pentru snitel. Se bat fiecare dintre felii, se condimenteaza si se lasa pe o farfurie pana ce vor fi gatite. Galbenusurile celor 2 oua se bat bine si se amesteca cu uleiul, sarea, faina si laptele. Peste compozitie se pun si albusurile batute spuma. Carnea care a fost mai devreme pregatita se da prin faina, apoi prin compozitie si se da la prajit in uleiul incins. Snitelele se servesc fierbinti, alaturi de o garnitura de cartofi si salta de cruditati.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Snitel cu susan

    Snitel cu susan

    Pieptul de pui se spala si se lasa la scurs. Apoi se felieaza si se dau prin amestecul de faina, sare si piper, si la ... (mai mult)

    Citeste
  • Snitel de soia

    Snitel de soia

    Se pune la fiert soia in apa cu sare, ceapa, usturoi pisat si otet. Nu se lasa pe foc mai mult de 10 minute! Cand este ... (mai mult)

    Citeste
  • Snitel de pui

    Snitel de pui

    Se amesteca 50 ml de ulei de masline cu 1 catel de usturoi pisat si putina sare si piper. Se lasa aceste ingrediente la ... (mai mult)

    Citeste
  • Snitel prahovean

    Snitel prahovean

    Pentru snitele, se taie carne in felii, se condimenteaza cu sare si piper, apoi fiecare felie de carne se trece prin ... (mai mult)

    Citeste
  • Piept de pui marinat

    Piept de pui marinat

    Pieptul de pui se curata si se taie in felii ca pentru snitel. Apoi, se aseaza feliile de carne intr-un bol mai mare, ... (mai mult)

    Citeste
  • Snitel de curcan

    Snitel de curcan

    Se taie cu atentie pieptul de curcan. Fileurile obtinute se bat putin cu ciocanul. Apoi, radeti coaja de la o lamaie, ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))