Mancaruri cu carne
Rulada de porc
Publicata miercuri, 4 decembrie 2013, 11:24Muschuil de porc se curata si se spala bine, apoi se scuge de apa. Se taie in asa fel incat sa rezulte o foaie de carne cat mai intinsa. Se bate putin asemena unui snitel, se condimenteaza, apoi se va... (mai mult)
CitesteCuscus cu legume si pui
Publicata marti, 3 decembrie 2013, 11:49Legumele se spala si se toaca in cubulete, apoi se pun pe rand intr-o tigaie in care am incins putin ulei, incepand cu ceapa si usturoiul. Amestecam bine si lasam pe foc, pana cand legumele se ... (mai mult)
CitesteCaltabos de vita
Publicata sambata, 30 noiembrie 2013, 09:52Intr-o tigaie se calesc cepele tocate, apoi punem si orezul si condimente, dupa preferinte. Cand am calit suficient, turnam un pahar de apa si fierbem pana cand se umfla orezul. Amestecul din tigaie ... (mai mult)
CitesteCaltabos de casa
Publicata sambata, 30 noiembrie 2013, 09:45Mai intai, carnea se da prin masina de tocat, apoi se amesteca impreuna cu cepele tocate marunt, orezul spalat si condimente. Umplem intestinul cu amestecul preparat si il legam la ambele capete. ... (mai mult)
CitesteCaltabos de porc
Publicata sambata, 30 noiembrie 2013, 09:40Carnea de porc se da prin masina de tocat, apoi o asezam intr-un castron mai mare. Peste ea adaugam toate celelalte ingrediente si amestecam bine. Compozitia o vom folosi la umplerea intestinelor, ... (mai mult)
CitesteTocana de cartofi cu pui
Publicata vineri, 29 noiembrie 2013, 11:35Se curata legumele de coaja si se spala bine. Tocam marunt ceapa si o calim intr-o tigaie. Cand a devenit transparenta, adaugam si cartofii taiati cubulete si bucatelele de piept de pui. Cand carnea ... (mai mult)
CitesteTocana de mazare
Publicata vineri, 29 noiembrie 2013, 11:30Cepele se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Cand devine transparenta, punem si carnatii taiati felii si se rumenesc impreuna cu ceapa. Peste ele punem mazarea, condimentam dupa plac, un pahar ... (mai mult)
CitesteSarmale in foi de vita
Publicata miercuri, 27 noiembrie 2013, 11:55Sarmalutele se prepara foarte usor, astfel, intr-un bol mare punem carnea tocata, peste ea adaugam ceapa tocata, condimente si orezul spalat in ape succesive. Punem si bulionul, patrunjelul verde ... (mai mult)
CitesteSpanac cu pui
Publicata marti, 26 noiembrie 2013, 11:01Carnea de pui se curata si se cresteaza putin. Ceapa se toaca si se pune apoi intr-o tigaie, in care o vom cali. Peste ceapa adaugam si pulpele si le rumenim putin. Spanacul oparit si tocat se va ... (mai mult)
CitesteSarmale moldovenesti
Publicata luni, 25 noiembrie 2013, 14:45Carnea de porc nu se da prin masina de tocat, ci se toaca marunt, in cubulete mici. Se pregatesc foile de varza, curatandu-le de pe cotor. Foile mari se vor opri pentru impachetat sarmalele, iar ... (mai mult)
CitesteSarmale cu varza dulce
Publicata luni, 25 noiembrie 2013, 14:38Mai intai se opareste varza in apa cu sare, apoi se desfac foile, oprind foile cele mai mari si mai bune de a fi folosite. Ceapa se toaca marunt, apoi, intr-o tigaie se caleste in ulei, iar cand a ... (mai mult)
CitestePui stroganoff
Publicata duminica, 24 noiembrie 2013, 11:55Pieptul de pui se curata si se portioneaza in bucati mici. Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste in untul topit. Cand devine transparenta, se pune si carnea pentru a o rumeni cam 10 minute. Peste pui... (mai mult)
CitesteVita stroganoff
Publicata duminica, 24 noiembrie 2013, 11:50Carnea de vita, se curata si se taie in bucati mai mici. Pastele se fierb in apa cu sare aproximativ 10 minute, iar cand s-au facut, se clatesc in apa rece si se scurg. Se prepara sosul intr-o tigaie,... (mai mult)
CitesteMazare cu carnaciori
Publicata marti, 19 noiembrie 2013, 13:36Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se pune in uleiul incins, pentru a o cali. Mazarea se pune si ea peste ceapa, se adauga carnaciorii taiati rondele, sosul de rosii si un pahar de apa. Se ... (mai mult)
CitesteOstropel de porc
Publicata luni, 18 noiembrie 2013, 13:39Cartofii se fierb, inainte de a fi utilizati in preparat. Intr-o tigaie, punem uleiul si calim in el ceapa tocata, usturoiul si cartofii fierti, taiati in cuburi. Amestecam des, iar cand ceapa a ... (mai mult)
Citeste




















