Mancaruri cu carne

Rulada de porc

Rulada de porc

Publicata miercuri, 4 decembrie 2013, 11:24
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Muschuil de porc se curata si se spala bine, apoi se scuge de apa. Se taie in asa fel incat sa rezulte o foaie de carne cat mai intinsa. Se bate putin asemena unui snitel, se condimenteaza, apoi se va... (mai mult)

Citeste
Cuscus cu legume si pui

Cuscus cu legume si pui

Publicata marti, 3 decembrie 2013, 11:49
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Legumele se spala si se toaca in cubulete, apoi se pun pe rand intr-o tigaie in care am incins putin ulei, incepand cu ceapa si usturoiul. Amestecam bine si lasam pe foc, pana cand legumele se ... (mai mult)

Citeste
Caltabos de vita

Caltabos de vita

Publicata sambata, 30 noiembrie 2013, 09:52
Timp de gatire: 75 minute Complexitate: Usor

Intr-o tigaie se calesc cepele tocate, apoi punem si orezul si condimente, dupa preferinte. Cand am calit suficient, turnam un pahar de apa si fierbem pana cand se umfla orezul. Amestecul din tigaie ... (mai mult)

Citeste
Caltabos de casa

Caltabos de casa

Publicata sambata, 30 noiembrie 2013, 09:45
Timp de gatire: 75 minute Complexitate: Usor

Mai intai, carnea se da prin masina de tocat, apoi se amesteca impreuna cu cepele tocate marunt, orezul spalat si condimente. Umplem intestinul cu amestecul preparat si il legam la ambele capete. ... (mai mult)

Citeste
Caltabos de porc

Caltabos de porc

Publicata sambata, 30 noiembrie 2013, 09:40
Timp de gatire: 75 minute Complexitate: Usor

Carnea de porc se da prin masina de tocat, apoi o asezam intr-un castron mai mare. Peste ea adaugam toate celelalte ingrediente si amestecam bine. Compozitia o vom folosi la umplerea intestinelor, ... (mai mult)

Citeste
Tocana de cartofi cu pui

Tocana de cartofi cu pui

Publicata vineri, 29 noiembrie 2013, 11:35
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Se curata legumele de coaja si se spala bine. Tocam marunt ceapa si o calim intr-o tigaie. Cand a devenit transparenta, adaugam si cartofii taiati cubulete si bucatelele de piept de pui. Cand carnea ... (mai mult)

Citeste
Tocana de mazare

Tocana de mazare

Publicata vineri, 29 noiembrie 2013, 11:30
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Cepele se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Cand devine transparenta, punem si carnatii taiati felii si se rumenesc impreuna cu ceapa. Peste ele punem mazarea, condimentam dupa plac, un pahar ... (mai mult)

Citeste
Sarmale in foi de vita

Sarmale in foi de vita

Publicata miercuri, 27 noiembrie 2013, 11:55
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Usor

Sarmalutele se prepara foarte usor, astfel, intr-un bol mare punem carnea tocata, peste ea adaugam ceapa tocata, condimente si orezul spalat in ape succesive. Punem si bulionul, patrunjelul verde ... (mai mult)

Citeste
Spanac cu pui

Spanac cu pui

Publicata marti, 26 noiembrie 2013, 11:01
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea de pui se curata si se cresteaza putin. Ceapa se toaca si se pune apoi intr-o tigaie, in care o vom cali. Peste ceapa adaugam si pulpele si le rumenim putin. Spanacul oparit si tocat se va ... (mai mult)

Citeste
Sarmale moldovenesti

Sarmale moldovenesti

Publicata luni, 25 noiembrie 2013, 14:45
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Usor

Carnea de porc nu se da prin masina de tocat, ci se toaca marunt, in cubulete mici. Se pregatesc foile de varza, curatandu-le de pe cotor. Foile mari se vor opri pentru impachetat sarmalele, iar ... (mai mult)

Citeste
Sarmale cu varza dulce

Sarmale cu varza dulce

Publicata luni, 25 noiembrie 2013, 14:38
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Usor

Mai intai se opareste varza in apa cu sare, apoi se desfac foile, oprind foile cele mai mari si mai bune de a fi folosite. Ceapa se toaca marunt, apoi, intr-o tigaie se caleste in ulei, iar cand a ... (mai mult)

Citeste
Pui stroganoff

Pui stroganoff

Publicata duminica, 24 noiembrie 2013, 11:55
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Pieptul de pui se curata si se portioneaza in bucati mici. Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste in untul topit. Cand devine transparenta, se pune si carnea pentru a o rumeni cam 10 minute. Peste pui... (mai mult)

Citeste
Vita stroganoff

Vita stroganoff

Publicata duminica, 24 noiembrie 2013, 11:50
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea de vita, se curata si se taie in bucati mai mici. Pastele se fierb in apa cu sare aproximativ 10 minute, iar cand s-au facut, se clatesc in apa rece si se scurg. Se prepara sosul intr-o tigaie,... (mai mult)

Citeste
Mazare cu carnaciori

Mazare cu carnaciori

Publicata marti, 19 noiembrie 2013, 13:36
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se pune in uleiul incins, pentru a o cali. Mazarea se pune si ea peste ceapa, se adauga carnaciorii taiati rondele, sosul de rosii si un pahar de apa. Se ... (mai mult)

Citeste
Ostropel de porc

Ostropel de porc

Publicata luni, 18 noiembrie 2013, 13:39
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Cartofii se fierb, inainte de a fi utilizati in preparat. Intr-o tigaie, punem uleiul si calim in el ceapa tocata, usturoiul si cartofii fierti, taiati in cuburi. Amestecam des, iar cand ceapa a ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))