Tocana de mazare

Foto - Tocana de mazare
Complexitate: usor Timp de preparare: 45 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

600 g mazare 2 cepe 30 ml ulei 250 g carnati patrunjel sare piper

Mod de preparare:

Cepele se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Cand devine transparenta, punem si carnatii taiati felii si se rumenesc impreuna cu ceapa. Peste ele punem mazarea, condimentam dupa plac, un pahar de apa si se lasa sa fiarba, pana cand sosul devine mai consistent. Cand e gata, se presara patrunjel sau marar verde si se serveste.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Tocana cu carne de porc

    Tocana cu carne de porc

    Mai intai curatam si spalam bine carnea, apoi o portionam in bucatele mai mici. Ceapa si ardeii se cutara si se toaca ... (mai mult)

    Citeste
  • Tocana de mistret

    Tocana de mistret

    Se va taia carnea de mistret in cuburi, iar intr-o cratita in care am incins untul, se va rumeni, la foc mediu. Separat,... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu mazare

    Omleta cu mazare

    Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Mancare de mazare

    Mancare de mazare

    Intr-o cratita cu untdelemnul bine infierbantat se pun boabele mazare si rosiile curatate de pielita si seminte si ... (mai mult)

    Citeste
  • Sote de mazare

    Sote de mazare

    Mazarea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca marunt. Mazarea se ... (mai mult)

    Citeste
  • Mazare cu ciuperci

    Mazare cu ciuperci

    Mazarea se fierbe in apa cu putina sare, se scurge, inabuse in unt, se adauga zaharul, sarea si mararul tocat, putina ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))