Tocana de mazare
Ingrediente:
600 g mazare 2 cepe 30 ml ulei 250 g carnati patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Cepele se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Cand devine transparenta, punem si carnatii taiati felii si se rumenesc impreuna cu ceapa. Peste ele punem mazarea, condimentam dupa plac, un pahar de apa si se lasa sa fiarba, pana cand sosul devine mai consistent. Cand e gata, se presara patrunjel sau marar verde si se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tocana cu carne de porc
Mai intai curatam si spalam bine carnea, apoi o portionam in bucatele mai mici. Ceapa si ardeii se cutara si se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Tocana de mistret
Se va taia carnea de mistret in cuburi, iar intr-o cratita in care am incins untul, se va rumeni, la foc mediu. Separat,... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu mazare
Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de mazare
Intr-o cratita cu untdelemnul bine infierbantat se pun boabele mazare si rosiile curatate de pielita si seminte si ... (mai mult)
Citeste -
Sote de mazare
Mazarea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca marunt. Mazarea se ... (mai mult)
Citeste -
Mazare cu ciuperci
Mazarea se fierbe in apa cu putina sare, se scurge, inabuse in unt, se adauga zaharul, sarea si mararul tocat, putina ... (mai mult)
Citeste







